O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BĚHÁM, BĚHÁŠ, BĚHÁME PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 květen 2016
Někdo běhá rád, někdo si musí lásku k běhání vytvořit. A někdo si jen tak střihne maratón, aniž by si to vlastně uvědomil. Přesně to se stalo Meredith Fitzmaurice z Belle River v Ontariu. Meredith se přihlásila na poloviční maratón. Jenže v průběhu závodu špatně odbočila, a místo aby doběhla do cíle, přidala se k pokračující skupině závodníků na celou 42 kilometrovou vzdálenost.

 

 

 

 

 

 

 Když si svůj omyl uvědomila, rozhodla se, že to zkusí, i když nikdy předtím takovou vzdálenost neuběhla. Cílovou rovinkou proběhla v čase 3:11:48. V ženách byla první a celkové devátá!

 

 

 

Téměř stejná příhoda se stala i osmiletému Nicholasovi, který se se svým tatínkem přihlásil na běh na 5 km. Nicholas vyběhl a téměř okamžitě se otci ztratil. Podél trati viděl známé a před mostem přes řeku dokonce mával mamince. Když většina běžců odbočila přes most dál, Nicholas odbočil také a běžel s nimi. Jenže běh na 5 km se před mostem vracel zpět, zatímco závod na 10 km pokračoval dál. Nicholas běžel, a když viděl jejich dům, myslel si, že asi běží špatně, a chtěl doběhnout domů. Pak se ale rozhodl, že závod dokončí, a doběhl do cíle, kde už čekali vyděšení rodiče. Nicolas byl v kategorii žáků do 14 let první! A ze všech přihlášených závodníků, kterých bylo více jak tisíc, doběhl osmiletý Nicholas 37.

 

 

 

 

Na běh na 5 km se zapsala i dvanáctiletá Lee, v Rochesteru v New Yorku. Ta sice špatně neodbočila, ale rovnou si stoupla na špatný start. Vyběhla a běžela závod. Někde v půlce si prý uvědomila, že to asi není jen 5 km, ale řekla si, že bude pokračovat dál. A holčička běžela a běžela a uběhla celý půl maratón, 21km! Její čas byl 2 hodiny, 43 minut a 31 vteřin.

 

 

 

  

 

Ne vždy mají ale závodníci takové štěstí. V listopadu 2015 v Bangkoku vyběhli běžci na poloviční maratón a očekávali tedy, že poběží obvyklých 21 kilometrů. V průběhu závodu byli ovšem organizátory nasměrováni na jinou trasu, čímž se jim závod prodloužil o celých 6,4 kilometru. Národní běžecká společnost v Thajsku odměnila vyčerpané závodníky omluvou a tričkem...

 

 

 

 

 

A veselá historka na závěr:

 

Nejen lidé mají rádi závody. Poloviční maratón si zaběhla teď v lednu i 2,5 léta fenka Ludivine v Elkmontu, ve státě Alabama. Utekla ze zahrady a docapkala si až na startovní čáru Trackless Train Trek půlmaratónu.

 

 

 

 

 

Vyběhla společně se závodníky a běžela s nimi celých 21 kilometrů. Do cíle doběhla s časem 1:32:56, kde obdržela medaili.

 

 

 

Tak co, přidáte se? Jdeme si zaběhat?


GRETA

 

 

Komentáře (2)add feed
Hezkej : Lenka1
článek.

Já jsem zatím zkusila štafetovej maraton před pár lety v Praze jako reprezentace našeho praporu.

Úkol od našeho tělocvikáře byl - "opovažte se zkusit to doběhnout za horší čas než to (celý maraton 42 km) dám já sám. Jestli budete horší, tak vás na těláku stáhnu zaživa z kůže".

Zvládli jsme to za 3:21, zatímco on sám to měl asi o dvacet minut "horší".

Jeden z nás štafetářů nám pak vykládal, že si takhle kluše a najednou za sebou slyší "Kočičáku,neser mě, koukej přidat!!!" Tak se prej ohlídnul a on to náš tělocvikář, mu dupal za patama. Tak prej "kurva, ještě musím vydržet, až támhle do tý zatáčky v kopci, tam už mě neuvidí."

Sranda byla taky, když náš řidič, kterému ve čtvrtek večer bylo telefonicky oznámeno, že poběží maraton taky ve stylu "hele, v neděli ráno v 8 tě vyzvednu a jedem", vykládal zážitky.

Že po 33.kilometru měl těžkou krizi, ale řek si, že "přece už mám 33 kiláků, když se na to teď vyfláknu, tak nedostanu ani tu blbou medajli a kromě toho von mě sežere", tak se připařil k jinýmu týpkovi a ten zbytek svorně doběhli spolu.

Podotýkám, že tenhle kluk nikdy maraton neběžel, ale jako správnej voják dostal rozkaz, tak ho splnil.
smilies/grin.gif

Pak taky ještě bylo zábavný, když nám na dálnici oznámil, že nemůže sundat nohu z plynu, bo mu nějak zatuhly.

Užili jsme si to tenkrát, fakt že jo. A jídlo, který tam bylo jako občerstvení, bylo fakt dobrý. Jsme se všichni pak pořádně napráskli.
květen 09, 2016 09:22
... : deeres
Mám jednu kamarádku a ta se kvůli běhání málem rozvedla. Oba náramní sportovci, on závodně tenis a ona běhala a dělala jógu.
A protože při běhání vám naskakuje endorfin, stáváte se na běhání závisláky. Tahle kámoška, bydlela u Čimického háje a když přišla z práce , nazula běžeckou obuv a udělala si svých denních cca 20 kiláků. Proběhla Čimičákem do Bohnic, dolů k Vltavě Čimickou roklí, podél Vltavy až k Draháni a Draháňskou roklí hezky do kopečka, podél potoka, nahoru a domů. A protože tak běhala celoročně, v zimě i za tmy, její manžel měl o ní starost a neustále se o tom s ní hádal. Nakonec se rozhodl, že bude běhat s ní. Běžel jenom jednou, ačkoliv tehdy aktivní sportovec, málem z toho měl smrt.
Ani se nedivím, jezdila jsem s ní na tábory, jednou jsem to také zkusila a ačkoliv jsem byla od ní podstatně mladší, celý život jsem sportovala a vždycky mně to dobře běhalo, tak za chvíli jsem z ní viděla jen mizející šmouhu v dálce.
květen 09, 2016 12:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]