O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁM RÁDA SVOJE AUTO PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 březen 2016
Přejít na obsah
MÁM RÁDA SVOJE AUTO
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

     Jenže - na další zastávce se do tramvaje nahrnulo spoustu lidí a stejně jako já měli plán č.1, tedy zakoupit si lístek. Jistě uznáte, že si takový řidič tramvaje nemůže udělat pauzu na prodej lístků a na pokecání s turisty, on musí hlavně jet, to je jasný.. Lístek se mi podařilo koupit až 4. zastávku, ptát jsem se neodvážila...  Po několika dalších stanicích jsem se z reproduktorů uvnitř vozu dozvěděla, že jsme na stanici Hřbitov a opouštíme sektor A a vjíždíme do sektoru B (možná to byl sektor 1, co jsme opouštěli, nedávala jsem dobrý pozor, protože jsem se bála, že sektor 2 bude na onom světě). Uf, tak ne, nebyl to vjezd do krematoria, mám prý ale posoudit, jestli jízdenka u řidiče mnou zakoupená je dostačující a nepotřebuji jinou? Prohlídla jsem si tiket, docela pěkný lístek.. ten je určitě dostačující.

 

 

 

 

Lidí ve vozu ubývalo víc, než přibývalo. Sedla jsem si a dívala se z okna - a hele, tady to znám, tudy jsem jela autem :-))), tu jsem přijížděla do Brna autem... Ježišimarjááá, my jedeme nad dálnicí!!!!! Sektor B nebo sektor dvě bude určitě Bratislava, směrovky podél cesty by tomu odpovídaly!!! 

 

 

  Nedbala jsem textu na řidičových tabulkách a zahulákala jsem na něj „Jedete do centra BRNA?!“ řidič odpověděl, ale nejel... Jel na opačnou stranu. Na příští zastávce jsem vystoupila a měla pocit, že jsem hruška.

 

 


     Ta taky stojí v širém poli. Ovšem, ona je zvyklá, ale já tu kořenit nehodlám (jenže podle jízdního řádu asi zakořením… tramvaje tu jezdí asi jen v únoru a ve čtvrtek).  A to už mi volá kamarád, že mám auto připravené,  a kdepak že jsem.. (byla jsem slušná, mému sdělení že jsem tam, kde je teplo, ale tma, se smál).   

 

     Přijela tramvaj č.2, jedoucí směr centrum. Jako zkušený tramvajový jezdec jsem cestu zpět zvládla bez újmy. Návrat do Třebíče taktéž.  Navíc jsem byla bohatší o cennou zkušenost, že pro jízdu dopravním prostředkem ještě zralá nejsem.

 

 

 

SJETINY

 

 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
I když je článek napsán vtipně a s nadhledem, tak s vrakem se po silnicích nejezdí. Pokud má auto výfuk značky "Rámus", má si majitel najít nejbližší opravnu a ne s ním jezdit přes půl republiky.
I já mám ráda svoje auto, ale starám se o něj. To moje (jako ostatně všechna auta v naší rodině) má jméno a je o něj přiměřeně pečováno, aby neohrožovalo mě ani ostatní.
březen 22, 2016 09:38
hezky napsáno, : Kami-la
ale asi ho opravdu dej do kytek...
březen 22, 2016 10:34
... : Mikin
Moje nejvetsi automobilova laska byl muj pickup Mazda 2200. Mel jsem ji 23 let a vzdycky jsem nasel duvod, proc si ji ponechat jeste o rok dele. Poslednich par let uz slouzila jen k cestam pro drevo a na smetiste a kdyz ji upadl vyfuk, nevyplatilo se kupovat novy. Tak poslouzila ohebna kovova trubka (husi krk) pridratovana s fortelem na spravne misto. Hluk to snizilo asi tak na polovinu a stacilo to. Rozloucil jsem se s ni az minule leto. Sbohem, muj nakladacku......
březen 23, 2016 07:23
... : sonja
taky mám svý autíčko pojmenovaný - říkám mu sice PRSKAVKA, ale je v perfektním pořádku.
březen 23, 2016 10:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]