O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BLAZE TOMU, KDO NIC NEMÁ PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 prosinec 2015

Tohle přísloví si říkám, když se dívám na svého pejská a sleduju, jestli je fit. K večeru trochu kašlal - tedy, jestli to byl kašel. Prostě jen tak u mne ležel, díval se na mne a "vydával zvuky". Strašné zvuky (pro moje hysterické "já") a škubalo mu to celým Kayou. A tak jsem si uvědomila, jak obrovský rozdíl je, když je něco vám, nebo když je něco vašemu zvířeti...

 

 

 

 

 

 

 

 

     Dneska jsem byla zase na kontrole, u paní doktorky. Tedy se sebou. Prý jsou ty moje "první bakterie"  pravděpodobně už vyhubené a jsem promořená jinými, na které jsem dostala další ATB. Ale - na radu dalšího lékaře počkám pár dnů, konkrétně do mezisvátků, a pojedu na laboratorní "prověrku". A hin sa hukáže... Každopádně je mi o hodně líp. Už mne nebolí celej člověk, jen je celej člověk setsakra unavenej. Ale - to asi patří k věci. Teď prý budu jen nabírat síly. Pevně doufám, že při té příležitosti nenaberu žádná kila...

 

     Nemusela jsem do nemocnice, právě kvůli Kayovi. Takže jsem směla jen každý den, ráno a odpoledne, na vyměšovací prochajdu. Postupem času se procházky prodlužovaly, někdy už jsem šla i třikrát za den. A taky jsem si zas i popovídala s dalšími psími lidmi.

 

 

 

 

 

 

     Sousedi mají Flashe, takového velkého štíhlého tmavohnědého psa (co já vím, co je to za rasu, ale rozhodně je to šlechtic), a páneček mi prozradil, co si jejich psí kluk vymyslel: chytá stíny!  Prostě když jsou večer někde u nějaké zdi, u nějakého domu, tak děsně rád skáče na pánův stín, který na zdi vidí. Ale prý honí stíny i na cestě.... Když jsem to viděla, žasla jsem, co všechno může pejsky bavit. Toho mého nejspíš baví "tancování" - má na to už i partnera...

 

 

 

 

 

 

     Taky rád hrabe. Tedy, zahrabává, ale ne hovínka, u těch počká, až je seberu (asi je přesvědčen, jakou mi jimi dělá radost), ale zahrabává čůrání. A ne tam, kam směřovalo (ono taky zahrabat stromy nebo kandelábry by nešlo), ale popojde kus dál, na plac, pak se nejprve ujistí, jestli se dívám a hrabe: "Koukej, jakej sem frajer, jak to umím!"

 

     Pak také není divu, že je každou chvíli jako prase... Takže ne - do postele ne, jen si zůstaň u okna, domovnice...

 

 

 

 

d@niela, majitelka bojového psa

(bojový = že se o něj šíleně bojíííííííííím)

 

 

 P.S. Bob mi právě sdělil, že prý asi má rýmu... (Kayo). Ach jo.

 

 

     

Komentáře (6)add feed
... : Andrea Mal.
pro psí nachlazení vřele doporučuji bylinný čaj s medem (nejlepší je jitrocel, zkoušeli jsme též heřmánek a mátu). je možné do něj přidat i nějaký sirup proti kašli a nachlazení, taky bych dávala vitamin C. Doporučuji také preventivně multivitamínové tablety. Já dávám na jaře a na podzim vit.C zinek na podporu imunity (prodávají ho v lidské lékárně jako jedno balení ).
Jinak hodně "céčka" je v rakytníku, v červené řepě - ta je vůbec skvělá pro psa, protože dobře funguje jako vláknina skrzeva kadění.
prosinec 23, 2015 09:07
Beru si poslední prášek ATB, : d@niela
vrátili jsme se z procházky a Kayo mi tu devastuje koberce. Byla tu včera háravka Ireska a on tedy vyňuchává, vyškrabává, vyčuchává ... její vůni.
No, trošku si, párkrát, kýchnul, takže dnes, po přečtení snad několika kilometrů internetových mouder, jsem zas rozumnější. Takže to jeho semotamo kejchání už beru s rozvahou a nešílím.
Östatně, večer je vždycky všechno horší. smilies/smiley.gif

Tak snad budem brzo oba fit...
(třeba dnes i vyluxuju)
prosinec 23, 2015 09:22
... : deeres
Kudlí, jak já ti přeju, abys už byla v pořádku, fyzicky i duševné v pohodě.
A psovskou společnost v Centrálparku ti mohu už jenom závidět. Sice se tady v Kocourkově vyskytuje, sem-tam, nějaký kamarádský pes, ale většinou to jsou ploťáci a někdy potkáme i takové, co mně chtějí prcka sežrat, ačkoliv je kastrovaný.
Včera jsem byla nakoupit v Tescu, tam byla nějaká mladá mamina s kočárkem a dorostencem ovčáka. Já odvazovala svého psa a ovčoun ke mně přistrčil hlavu a učuchával kapsu a tak jsem ho pohladila. Ani nechci doslovně psát, jak sprostý komentář jsem vyslechla od jeho neurotické paničky, že jsem si dovolila sáhnout na cizího psa.
prosinec 23, 2015 09:39
Dani, : Krakonoš
co nejhezčí Vánoce, splněný přání, štěstí a zdraví v novým roce Ti přeju z celýho srdce!
prosinec 23, 2015 17:49
Ahoj, : Lenka1
Dani. Ráda slyším, že už je líp.

Ke Kayovi: on to čůrání ve skutečnosti nezahrabává, ale tím hrabáním víří vzduch a prach a rozšiřuje tak svoji "značku" do širokého okolí.

smilies/smiley.gif
prosinec 23, 2015 19:10
Ahoj liidi : wendy
nevím kde jste si letos přáli Vánoce - tak já snad tady, pod ten krásný článek a pod uzdravující se Danielu : krásné svátky, v Novém roce co nejméně trápení a nemocí a protivů kolem sebe ! Užijte si Silvestr a psí kamarády schovejte o půlnoci pod vanu...
smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
prosinec 23, 2015 21:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]