O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČESKÉ PRÁZDNINY - 7 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 září 2015
Přejít na obsah
ČESKÉ PRÁZDNINY - 7
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

Další milé překvapení byla Pražská integrovaná doprava, neboť jsme zakoupili tři měsíční permanentky a ejhle, ony neplatí jenom v Praze, ale i na mnohé lokality kolem! A tak jsme se shodou okolností dostali do Mělníka. A tam se pořádala neuvěřitelná akci pro děti - Šutr City 2015. Divoký západ na Mělníku... My na opravdovém divokém západě žijeme, jsme kousek od Skalistých hor a pravých indiánských rezervací, a tak je zcela jasné, že na mělnický divoký západ jsme se prostě museli jet podívat.

 

 

 


 

 

 

Akce byla neuvěřitelně profesionálně organizovaná, na hlavním pódiu probíhala neustále pásma představení od místních kroužků, ať už ukázky různých tanců, bojových sportů, zpívání, až po kouzelníky a klauny... apořád! Po straně byly dobře zásobené stánky s jídlem. Každé dítě dostalo kartičku na plnění určitých úkolů na několika stanovištích, (střílení z luku, vyrobení indiánské čelenky, chození na chůdách apod.),  čímž si tak "vydělali" šutr dolary. Těmi pak bylo možné zaplatit si jízdu na elektrickém býku, cestu vláčkem, nebo je jen tak utratit v místním "saloonu".

 

 

 


 

 

 

Jsem strašně ráda, že podobné akce se tu tak rozmohly a že jsem mohla děti vzít na pravý český divoký západ, kde poznali neuvěřitelně milé lidi a kde měli tak báječnou zábavu. Jsem ráda, že se Češi už umějí bavit.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]