O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 97 PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 červenec 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 97
Strana 2
Za svůj život jsem měl již několik set klíšťat. V dobách před Čeňkem, tedy v dobách, kdy jsem měl život, jsem jezdíval celé léto na ryby, kdy o klíšťata nebyla nouze. Padesát klíšťat za sezónu nebyl žádný extrém a já jsem ty zvířátka bral tak nějak za samozřejmost. Moc jsem je neřešil. Na místě jsem je vyndal pomocí ponožky či mýdla a v pokročilejší fázi léta jsem je rovnou vytrhával holou rukou z kůže.

 

 

 

 

 

 

 Nikdy jsem neonemocněl a pouze na nátlak rodiny jsem se nechal očkovat.

 

No a teď měl Čeněk jedno malé klíště a já jsem se složil. Když jsem ho objevil, hystericky jsem pobíhal po bytě, lomil rukama a křičel, že to je konec, že tady jsme dohráli. Čeněk to měl na háku, klíště si hladil a říkal, že to je jeho kamarád. Doslovně tvrdil: "kýště? Kamalát"

 

Bylo potřeba Čeňkovi jeho kamaráda vytáhnout a spláchnout do záchoda. Když už jsem se trochu uklidnil, vyraboval jsem lékárničku, vystavěl všechny dezinfekce na stůl a sháněl se po obvazu a kdybychom měli sádru, tu bych použil rovněž. Když už jsem byl v té lékárničce, loupnul jsem si pár paralenů, jelikož mě z toho stresu začala bolet hlava.

 

Když byly všechny propriety připraveny, šlo se na to. Nejdřív jsem přisáté klíště hypnoticky sledoval a doufal, že zmizí. Ačkoliv jsem ho sledoval opravdu urputně a dal jsem do toho všechno, klíště nezmizelo. Musel jsem tedy vzít set na vyndávání klíšťat a s maximální obezřetností toho neřáda zneškodnit (klíště, nikoliv Čeňka)

 

Dobrá věc se podařila a po několika minutách klíště mizí v záchodě. Čeněk mu udělal pápá a prozradil mi, že klíště je pryč.

 

Pak nastala další fáze. Fáze paniky. Klíště bylo velmi zatrpklé a podle jeho zastřeného výrazu jsem soudil, že je infikována vším, co existuje plus ještě ebolou. Okamžitě jsem volal Čeňkově doktorce do ordinace, ale kupodivu o půl sedmé večer nebyla v práci. Je to proto, že je to líný netáhlo, parazit společnosti, kterého živím ze svých daní (coby osoba na mateřské dovolené skoro žádné daně neplatím).

 

Nataša mi telefon nebrala, tak jsem zavolal své mámě pro radu a povzbuzení. Má máma je zosobnění paniky a pesimismu. Když mi volá a já jí nevezmu telefon, usoudí, že jsem zemřel a začne obvolávat nemocnice. Tím pádem to byl ideální telefonický parťák.

 

Zrovna byli s tátou na dovolené a když jsem jí oznámil, že Čeněk měl klíště, chtěla okamžitě přijet ze zahraničí domů a situaci řešit na místě. Hovoru zřejmě naslouchal můj otec, protože v pozadí bylo slyšet: "Tak to teda nikam nejedem. Celej rok se dřu, abychom mohli na týden k moři, takže mě odsud nedostanou ani párem volů".

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]