O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČESKÉ PRÁZDNINY - 3 PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 červenec 2015
Protože nejen historií člověk jest živ a děti se už opravdu potřebovaly někde vyřádit, vyrazili jsme na Prosek. Jsem absolutně nadšená městskou hromadnou dopravou a rozšířením stanic metra. Autobusy i metro jezdí neuvěřitelně na čas (alespoň podle naší současné zkušenosti) a úžasně často (a to i o víkendech). Dost možná jsme tou městskou dopravou tolik nadšeni, protože děti jely autobusem, metrem i tramvají poprvé v životě a já po patnácti letech...

 

 

 

      Dojeli jsme tedy na Prosek a odtud několik stanic autobusem přímo před hlavní vchod do bobové dráhy. Každému jsem koupila šest jízd a odbrala se na verandu, vychutnat sladké chvíle nicnedělání a klidu.

 

 

 

 

 

Náááádherný výhled.

 

Pohoda.

 

Celé tři jízdy....

 

 

 

 

 

 

     Pak Chris ztratil někde cestou čepici. Moje doporučení - tys ji ztratil, ty si musíš vyřídit její nalezení. Následně jsem viděla jak Chris na bobu sjíždí kopec, ale nahoru se vrací už bobsled sám. Chris dole nějak záhadně vystoupil a vystupoval po kopci nahoru, ve snaze najít čepici.

 

Nikolka naštěstí nahoru vyjela. Bezva, jedno dítě mi zbylo. Jenže -  Nikolka projevila přání jít bráchovi na pomoc, což jsem si nejprve řekla - hodná sestřička, aspoň čepici najdou rychle.

 

 

 

 

 

 

 

Ale po 30minutách jsem si to už nemyslela a zvažovala situaci, zda mám ve svém věku běhat po proseckem kopci i já...Naštěstí se ale děti vrátily, uff. A super, čepici jsme dostali taky, byla zaseklá do jednoho ze sledu. Zbytek odpoledne pak probíhal už zcela bez chyb a velice příjemně.

 

 

 

 

 

 

     Na verandě je i bar a restaurace s venkovním grilem. Vřele doporučuju, strávíte opravdu příjemné odpoledne. Neberte si s sebou ale raději čepice ... 

 

 

 LENKA & spol.

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
Lenko a spol. : Mikin
Ta hromadna doprava nadchla i me, Brnaka. Saliny jezdi i v Brne porad, furt a v jednom kuse. To same se da rici i o vlacich. A narozdil od dob meho mladi je tam cisto, personal je slusnejsi, ve vlacich dokonce na zachodech tece voda a nechybi toaletni papir !
Ceska republiko, palec nahoru !
červenec 20, 2015 06:17
... : deeres
Byli jste se podívat také na PP Prosecké skály http://www.hammerstrength.cz/park-podvinny-mlyn a dole pod bobovou dráhou u Rokytky je krásný park Podvinní mlým s keltským hradištěm http://www.hammerstrength.cz/park-podvinny-mlyna navíc i lanové centrum?
červenec 20, 2015 11:09
Oprava, : deeres
červenec 20, 2015 11:13
super, díky deeres, : d@niela
za týden jsou z výletu zpátky a docela určitě budou za další nápady rádi!!!
smilies/cheesy.gif
červenec 20, 2015 11:45
hezké :) : bb.
myslím, že to pro děti budou nezapomenutelné prázdniny, ze kterých budou čerpat celý život smilies/smiley.gif
a jejich maminka taky :-))
červenec 22, 2015 11:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]