O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 95 PDF Tisk E-mail
Středa, 08 červenec 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 95
Strana 2
Strana 3

Nataša si umí dobře vybrat, jelikož já jsem partie jak hrom. Naše rodina vlastní řadu nemovitostí (slovy dvě), máme rozsáhlé pozemky na venkově (asi padesát metrů čtverečních zahrada na chalupě) no a taktéž letní sídlo s bazénem (chalupa). Vzhledem k tomu, že se do našich životů pomalu ale jistě vkrádá léto, bylo jen otázkou času, než Nataša povolá služebnictvo, tedy mě, a kočárem si zajedeme s celou rodinou do našeho monumentálního letního sídla na venkově.

 

 

 

 


Vzhledem k tomu, že se do našich životů pomalu ale jistě vkrádá léto, bylo jen otázkou času, než Nataša povolá služebnictvo, tedy mě, a kočárem si zajedeme s celo rodinou do našeho monumentálního letního sídla na venkově.

 

Čeněk již atmosféru chalupy okusil vloni. Z jeho strany to bylo jen takové oťukávání, kdy strčil sekačku na trávu do bazénu a následně se za mohutného nadšeného tleskání poroučel do bazénu i on. Jakmile byl sloven síťkou přivázanou motouzem k bidlu, dostal rýmu a jelo se domů.

 

Tentokrát jsme však byli na vše připraveni a léky na nachlazení měli s sebou. Nataša si vzala v práci na půl dne volno a my vyrazili z vesela a písní na rtech do jedné malé osady ve Východních Čechách na prodloužený víkend. Čeněk byl na osadu připraven. Otázkou je, zda byla osada připravena na Čeňka.

 

Můj otec má ve svém životě pouze dvě radosti. Hokej a trávník na chalupě. Každý druhý den ho tam jezdí sekat, pinzetou vytrhává plevel, a pokud někdo šlápne na trávu, začne mu cukat levé oko. Máme sice poměrně velkou zahradu, ale na té není nic než tráva. Tráva, na kterou se nesmí šlapat. Pakliže se chce někdo projít po zahradě, musí se zapsat do pořadníku a doufat, protože třikrát za rok můj otec pořádá na zahradě den otevřených dveří pro několik málo vyvolených, kde se smí po předem vyznačené trase na krátko projít po zahradě.

 

Jakmile jsme dorazili na chalupu, Čeněk s vřískotem vběhl doprostřed zahrady, kde objevil hrábě a těmito začal rozrývat trávník. Tento pohled by můj otec jistě neustál, ale my s Natašou tak nějak věříme, že tráva opět doroste a zařekli jsme si, že si nenecháme kazit víkend trávníkem. Na kažení víkendu máme totiž Čeňka.

 

Na chalupě je kůlna s nářadím a protože Čeněk zbožňuje předměty, se kterými se může zmrzačit, prozřetelně jsem mu na chalupu koupil sadu dětského nářadí v čele s dětskou vrtačkou na baterky. Byl to moudrý tah, neboť Čeněk díky tomu o flexu, motorovou pilu ledabyle opřenou o zeď nebo kyblík plný hřebíků neprojevoval zájem.

 

Jakmile usoudil, že trávník je dostatečně rozrytý (můj otec v ten moment určitě kdesi začal škytat a nebo ho rovnou skolila mrtvice), vzal si svou dětskou vrtačku a rozverně vrtal do stolu na verandě. Ze začátku to byla pohoda. Čeněk si v poklidu vrtal, Nataša se opalovala a já jsem seděl na židličce ve stínu a motala se mi hlava.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]