O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 93 PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 červen 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 93
Strana 2
Strana 3
Půjde Čeněk do školky? Tak to je otázka za deset milionů. Původně jsem tak nějak předpokládal, že ve třech letech Čeněk automaticky přejde z režimu "konstantního vysírání fotra" do mnohem veselejšího režimu "konstantního vysírání učitelky ve školce" a že já budu moct navázat tam, kde jsem před jeho narozením skončil. Tedy doma na kavalci bez práce a budoucnosti.

 

 

 

 

 

To jsem se však zmýlil. Abnormální promiskuita a sexuální chování naší generace mělo za následek, že je očividně příliš dětí. Tedy více, než běžné školky zvládnout pojmout. Velmi tedy tímto děkuji svým nadrženým vrstevníkům a věřte, že pokud mi kvůli vám Čeňka do školky nevezmou, tak vám to spočítám. A je mi úplně jedno, že se někdo osočí s tím, že já jsem taktéž nadržený vrstevník. To totiž není pravda.

 

Od té doby, co se Čeněk narodil, jsem byl nadržený pouze jednou a to, když Čeněk usnul v šest večer a ráno spal do osmi. To jediné mě totiž dokáže rozrajcovat. Když se vyspím.

 

No a tím pádem bude umístění Čeňka do školky větší problém, než jsem si myslel. Respektive já jsem předpokládal, že to žádný problém nebude. Měl jsem za to, že v den, kdy si Čeněk sfoukne (a nebo s nimi podpálí byt) ty svoje tři svíčky na dortu, zazvoní u nás několik zřízenců z nejbližší školky, Čeněk dostane přes rameno látkový uzlíček, kde bude mít jedny slipy, ponožky a pana Pandu, tklivě nám udělá pápá a pánové si ho na valníku taženém voly odvezou do školky. Napořád.

 

Ono to ale takhle nefunguje. Za prvé si musíte do školky podat přihlášku a za druhé vám dítě do školky beztak nejspíš nevezmou. A když jo, tak pro něj nikdo s valníkem nepřijede (pokud tedy vaše dítě netrpí nadměrnou dětskou obezitou).

 

Co jsem pochopil, tak systém příjímacího řízení na školky je dvoukolový. V prvním kole se hlásí děti, které na začátku školního roku dosáhnou věku tří let. Tito protěžovaní mazánci mají účast ve školce takřka jistou. No a potom je tu druhé kolo pro nás chudáky, kteří, nevěda, jak to ve skutečném světě chodí, počali dítě v tak nešikovné době, že se jim narodilo tak blbě, že na začátku školního roku mu budou dva roky a tří let dosáhne až někdy v jeho průběhu. Nejlépe uprostřed.

 

Takové špatně narozené dítě je otloukánek školkovského systému, kdy kdokoliv, kdo dosáhl tří let, jde automaticky ve frontě na školku před něho. Já se ptám, je tohle spravedlnost? Abych šel tomu štěstíčku tak trošku naproti podal jsem Čeňkovi hned tři přihlášky do tří školek.

 

V první školce jsem tomu hodně věřil, protože jsem měl posichrovanou protekci. Jedna z tamních učitelek mě kdysi učila renesanční tance (ano, chodil jsem na renesanční tance. Není divu, že jsem to dotáhl až na mateřskou dovolenou), takže jsem se na ní ihned začal odvolávat. Paní náborářka mi oznámila, že dotyčná osoba již ve školce nepracuje, protože chodila do práce opilá a kradla dětem bundy.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]