O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 93 PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 červen 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 93
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

Z reakce paní náborářky jasně vyznělo, že tento typ protekce mi bude naopak na obtíž. Snažil jsem se to zahrát do autu změnou tématu, takže jsem začal koktat a huhlat něco o tom, že venku prší, i když svítilo sluníčko, ale všimnul jsem si, že připsala ke kolonce k Čeňkovi červený puntík, takže tady to můžeme rovnou zabalit.

 

Ve druhé školce to už vypadalo lépe. Náborářka oznámila, že Čeněk je roztomilý (tedy to začalo dobře) a pak mi dala přihlášku. Potvrdila mi, že mají volných posledních pět míst a přednost mají ty děti, jejichž sourozenci už tuto školku navštěvují. To jsem byl zaskočen a v návalu paniky jsem paní oznámil, že má sestra sem chodí a tím pádem má Čeněk nárok na přednostní odbavení.

 

Touto naprosto irelevantní a zbytečnou jasnou lží jsem přijímací pohovor zazdil. Paní pouze nevěřícně zvedla jedno obočí, zapsala si jméno, které jsem nahlásil, a bez pozdravu odešla. Naštěstí jsem zachoval tolik kuráže a duchapřítomnosti, že jsem paní nahlásil jiné jméno. Tedy máme šanci. Po druhé s ním sem naběhne Nataša a Čenkovi nalepím knírek, aby ho paní nepoznala. Ono to půjde.

 

No a nakonec třetí školka. Tato školka byla nejprestižnější, jelikož měla své vlastní internetové stránky a na zdi z venku měla křídou nakreslenou vagínu.

 

Tady jsem se zařekl, že budu už raději držet hubu. Paní náborářka nás opět vítala s úsměvem a znovu se nechala slyšet, že je Čeněk roztomilý (až jim ho sem šoupnu, tak ona tu roztomilost po pár hodinách přehodnotí). Potvrdil jsem jí, že syn je roztomilé zlatíčko.

 

Paní mi trpělivě vysvětlovala všechno, co už jsem slyšel před tím. Tedy, že mají několik málo míst a starší děti a děti se sourozenci, kteří již ve školce působí, mají přednost. Tedy nezbývá než doufat, že se třeba zadaří a nějaké protekční dítě odebere rodičům Bernevernet (tedy za předpokladu, že tento pojede s rodiči na výlet do Norska) a nebo se odstěhuje. To je ale hodně chabé stéblo, za které se coby tonoucí chystám chytat.

 

Během vysvětlování paní zaměřila svou pozornost na Čeňka, který se nezvykle kroutil a prohodila: "Nepotřebuje chlapeček čůrat? Klidně si může u nás skočit na záchod". "Ale kdepak paní, on byl čůrat před chvilkou doma" odvětil jsem mazaně. To, že Čeněk má prodojenou plínku a na záchod nebo na nočník ho nikdo nedostane, to jsem samozřejmě zatajil, jelikož by to jeho šance na přijetí zřejmě zhatilo.

 

Pokud bude Čeněk umístěn do školky, je potřeba na nočníkových dovednostech opravdu zamakat, protože to v tomto ohledu s ním jde z kopce. Začátek byl nadějný. Následně měl několik slabších momentů a průměrných výkonů a nyní už na nočník odmítá. Je třeba si objektivně přiznat, že Čeněk již svého vrcholu dosáhl a nyní stagnuje.

 

Nicméně toto paní náborářka nevěděla a do případného přijetí se to nedozví. To je základ. Tutlat.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]