O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 91 PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 červen 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 91
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

Jakmile k nám přišla servírka s jídelním lístkem, Čeněk vystartoval z pod stolu a začal zdrhat do neznáma. Zcela bos jsem vyběhnul skrz servírku, která pá metrů poodlétla, za ním, a začal ho stíhat hulákaje na Natašu, ať mu naběhne. Bosá Nataša vyběhla opačným směrem a zkušeně mu nadbíhala.

 

Čeněk ječel štěstím, já jsem ječel nasráním a Nataša ječela ostudou. Ani ne do dvou minut bylo dítě zpacifikováno a mohli jsme se zostuzeně vrátit ke stolu. Osazenstvo restaurace bylo z nás v dobrém rozmaru a několik dobráků si nás i fotilo.

 

Obuli jsme si boty i ponožky, usadili dítě znovu na židličku a Nataša měla za úkol ho zabavit. Naprosto fušersky se ho pokusila ukonejšit básničkou. Tady je vidět, že svému dítěti nerozumí, protože Čeňka básničky nezajímaly a místo toho opět sjel ze židličky dolů.

 

To jsem ho ale už odchytil a putoval zpět do židle a tak pořád dokola. Chvilku si vydržel hrát s jídelním lístkem, který ničil, ale jakmile jsme si objednali, byl mu jídelní lístek zabaven. To pojal jako útok na jeho suverenitu, takže se začal vztekat a křičet. Dobrý rozmar osazenstva restaurace mírně opadnul a já odešel vztekající dítě uklidnit na záchod.

 

Nataša mi kladla na srdce, abych ho neutopil v pisoáru, ale já jsem starý mazák. Mě nějaká scéna v restauraci nevyvede z míry. Já s ním zažil už mnohem horší věci.

 

Na záchodě jsem nechal Čeňka hodit do záchodu všechny toaletní papíry, co mu přišly pod ruce, což ho celkem uklidnilo. Jakmile vymačkal všechno tekuté mýdlo na podlahu, zavládla u něj nefalšovaná spokojenost, takže jsme se mohli jít vrátit ke stolu.

 

U stolu na nás již čekala večeře. Čeněk si v rychlosti snědl své rizoto a opět se sunul pod stůl.

 

 

 

 

Následuje náš rozhovor s Natašou u romantické večeře:

 

 

Já: "Hele to dítě je zase pod stolem. Chyť ho."

 

Nataša: "Chyť ho ty, já jím."

 

Já: "No já taky jím."

 

Nataša: "Tak ho nech pod stolem."

 

Já: "Hele on už pod stolem není."

 

Nataša: "A kde je teda?"

 

Já: "Já nevím, asi zase zdrhnul. Já na něj kašlu. Já se chci v klidu najíst."

 

Nataša: "Já na něj taky kašlu. Ven na ulici nezdrhne, protože nedosáhne na kliku."

 

Já: "Tak aspoň, že tak.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]