O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SOUBOJE NA LABI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 květen 2015
Přejít na obsah
SOUBOJE NA LABI
Strana 2
Strana 3
Chvilku mi trvá, než si uvědomím, že je sobota druhého května roku 2015... Počasí jako vymalované. Slunce, jakoby se těšilo na souboje opravdových rytířů na dračích lodích. Souboje o nadvládu na řece. Ne, nepletu se, jde o řeku Labe. Vodácký souboj čtyřiceti dvou dračích lodí začne co nevidět...

 

 

 

 

 

 

     Břeh řeky je zaplněn vodáky i fanoušky. Arénu ke klání poskytli vodáci z Vaňova u Ústí nad Labem. Atmosféra je jedinečná. Napětí by se dalo krájet. Na tvářích aktérů je vidět odhodlání k vítězství. Bojovníci v barvách svého družstva dolaďují poslední pokyny pro boj o každý metr řeky.

 

 

 


 

 

 

      První šestice dračích lodí odplouvá k pomyslné čáře startu. Klání to bude neúprosné. Z každé rozplavby postupuje do dalšího kola pouze vítězná dvojice, a tak si to pak ti první rozdají ještě jednou. Postoupí vítězná loď.

 

      Draci se řadí na startu. Již jsou slyšet pokřiky a údery bubnů… je odstartováno.

 

 

 

 

 

     Teď! Hladinu řeky  rozčeří dvě stě čtyřicet pádel. Svaly sto dvaceti rytířů se napnuly k maximálnímu výkonu. Zaplněný břeh diváky bouří. Podpora pro jednotlivé týmy vrcholí. Voda řeky vře údery pádel a bubnů  udávajícími tempo pro každou lodici. Řev diváků a jásot vítěze ukončí první rozjíždku. Pot crčí z těl postupujících i pokořených. Úsměvy i zklamání.

 

      Tento scénář se bude opakovat celé odpoledne. Vyvrcholí až v  závěrečném finále.

 

 

 


 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]