O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GRANULE PRO PSA PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 duben 2015
Denní dávka smíchu: Facebooková domluva s PetCenter.czJak jsem psala už v komentářích k onomu kouzelnému zážitku z čekárny u dětského lékaře, Martin Macek Cabicar se rozhodně nezlobil, že jste se nad jeho vyprávěním zasmáli. A ani mu nevadilo, že jeho texty jsou natolik oblíbené, že kolují internetem téměř jako řetězové dopisy: "Je to prostě internet, sdílení a šíření nijak nezakazuji ani neomezuji. Jedna příhoda dokonce doputovala mailem i k mému tchánovi, který ani netušil, že je o jeho vlastní vnučce a se smíchem ji četl příbuzným," napsal Martin...

 

 

 

 

 

 

 

     Martin Macek Cabicar se rozhodl nepárat s e-shopem, který mu nedoručil objednané zboží. Napsal jim pěkně na Facebook, ať to všichni vidí. A díky tomu, že je taková veselá kopa se skvělým smyslem pro humor, příspěvek opravdu vidělo hodně lidí. Jakmile totiž jednou začnete číst, budete chtít vědět, jak to pokračovalo.

 

     Martin Macek Cabicar se obrátil na facebookovou stránku PetCenter.cz s tím, že před týdnem objednával krmivo pro psa (hluchý a slepý, na obrázku výše) a stále ho nemá. Protože má zřejmě až neobvykle vyvinutý smysl pro humor, přidal i poznámku o tom, že bude rovněž potřebovat rakvičku.

 

      Tým PetCenter.cz mu odpověděl seriózně. Avšak nespokojený zákazník to celé opět obrátil ve vtip. Úplným vrcholem pak bylo lživé prohlášení e-shopu, že je objednávka připravena k vyzvednutí. Pan Cabicar už si ji totiž vyzvedl. I když jak sám dodává, teoreticky to je možné, že třeba špatně zavřel dveře a pytle s granulemi se vrátily.

 

       Přečtěte si to sami, rozhodně to totiž stojí za to. Smát se budete ještě za týden, když si na to vzpomenete.

 

cabicar-petcenter

   

 

  A případ pak měl ještě pokračování. Pod příspěvkem, který naleznete zde, se objevily komentáře nadšených uživatelů, kteří se perfektně pobavili. Rovněž se ale ještě vyjádřil Martin:

 

     „Dobrý den, moc se omlouvám, že ještě píšu, ale musím se na tomto místě ohradit proti fámám, že by šlo o nějakou reklamu, za kterou bych byl placen. Já s firmou Pet Center, která má zrovna v akci vepřové ucho za výborných 17 Kč, akvarijní set Capri za pouhých 2499 Kč, krmivo pro psy Royal Canin, nebo Advantix Antiparazitikum Pro, za výprodejové ceny, nemám vůbec nic společného a pana ředitele – zdravím, Dalku – absolutně neznám.

 

     Jsem jen obyčejný zákazník s obyčejným osmnáctiletým psem, který je po dvou až pěti mozkových příhodách. Naštěstí se mu celkem nic nestalo, protože mozek se v jeho případě nikdy nejevil jako životně důležitý orgán. Ani jako aktivní.

 

     Jinak je to zcela zdravý hlucho-slepý pejsek, s poruchou rovnováhy a příjmu potravy, ztrátou orientace, inkontinencí, narkolepsií, nočními děsy, houserem, vrzáním zubů, průjmy a prdy, že by z toho vyhynula Čína. Přesto ho máme rádi, proto mu kupujeme superprémiové krmivo.

 

     A proti Pet Center nic nemám, jen to na mne působí, že zaměstnanci potřebují přidat, aby měli vůbec nějakou motivaci k práci a jak jsem četl, s brigádníky by se tam mělo jednat slušněji. Nebo možná obecně s lidmi. A jinými zvířaty. Přeji hezký den.“

 

 

 Jo,  Martin je fajn,

takže máme  "na čtení" dalšího otce.

d@niela

 

 

 

Komentáře (25)add feed
Krásné, : Michal
závidím mu humor a schopnost takhle jednat z blbci. Jen se obávám, že to při své inteligenci nepochopili.
duben 15, 2015 07:59
Klíčová slova posledního odstavce ... : micka
... jsou - mám ten dojem - "se tam mělo jednat slušněji."

Nevím jak tento obchod funguje běžně. Pokud je to výjimka, zasmějme se inteligentní stížnosti. Ona se chybka občas do práce prostě vnutí. Koordinace zakolísá. Levá ruka zapomene, co udělala pravá.

Pokud jsou v tomto obchodě chyby pravidlem, pak se zasmějme inteligentní stížnosti a kupujme jinde. Firmě nakonec dojde, kde se stala chyba. Zjistí si, zda v logistice nebo v motivaci zaměstnanců. A třeba jí napraví.
duben 15, 2015 08:43
Micko, : deeres
v obchodních řetězcích se se zaměstnanci slušně nechová a s brigádníky už vůbec ne. Kdysi jsem v někdejším Carrefour viděla prodejní akci v dole v sámošce, jednalo se o drogistické zboží. Mezi brigádnicema nabízejícíma zboží, běhala velice akční manažerka a motivovala je k výkonu a následnému prodeji. Jednat někdo se mnou tak, jak ona jednala s cca dvacetiletýma holkama, evidentně studentkama, zadupala bych ho do země.
Pokladní mají dost často zakázáno i jenom to, aby měli možnost se napít o odchodu na toaletu si mohou nechat zdát. Alespoň to tak já pamatuji v Bille, možná, že už je napadlo vstoupit do odborů a přece jenom se takovým požadavkům postavit.
duben 15, 2015 09:55
... : deeres
oprava: Nebyl to důl, ale přízemí.
viděla prodejní akci v dole v sámošce
:-
duben 15, 2015 09:58
Prima, : Iris
jsem moc ráda za Martina, jen více takových báječných vtipných chlapíků.V práci se na FB nepodívám, ale těším se domů, že si spravím náladu pokračováním debaty smilies/smiley.gif
duben 15, 2015 10:12
..... : Astrid
..... dnes mi není veselo, takže jsem se nepobavila a naopak jsem se vcítila do toho člověka, který objednávku pána vyřizoval. S obchodem PetCenter mám jednu jedinou zkušenost, kdysi jsem objednala pelíšek pro kočku a následně ho chtěla vrátit a PetCenter mi odpověděl, že přepravní náklady jsou vysoké a tudíž se nevyplatí pelíšek vracet a mám ho tedy věnovat nějakému útulku. Peníze na pelíšek mi ihned poslali zpět na můj účet.
Snad nikoho nepohorším, mám spíš pochopení pro chyby na druhé straně, vidím tam např. brigádníka, který "neví z které do které a nikdo ho pořádně nezaučí". Krmivo se řádně dostalo k panu Martinovi a ten byl nadmíru veselá kopa a dělal si legraci ze všeho a ze všech.....
duben 15, 2015 10:34
Na rozdíl od příhody v čekárně mi taky toto moc vtipné nepřijde. : Myška
V PetCenter dělají taky jen lidi, a kdo může říct, že se nikdy nespletl, nebo neudělal nějakou botu?
duben 15, 2015 10:54
ale on si přeci nikde nějak nestěžoval, : KATE5
dělal si jen legraci...
A fakt jestli na to krmení čekali a obchod dělal mrtvého brouka, tak to, že odpověděl vtipně, je super. Jinej by asi takhle nereagoval, jinej by si stěžoval.

duben 15, 2015 11:21
... : mia I
vtipné (tedy až na tu závěrečnou pasáž o zvracení a natáčení, to už je spíš trapné). Bylo by ovšem lepší uplatňovat např. na úřadech. Kolikrát člověk žasne nad úředními postupy.

Ale dost dobře nechápu v čem je nakupování krmiva pro jednoho starého pejska přes internet tak fajn? Vždyť v Praze i jinde je obchodů s krmivem na každém rohu. Stejně p. Macek musel krmivo vyzvednout na nějakém výdejním místě (OD Kotva), tak čas neušetřil. A že by v případě jednoho pejska ušetřil finance? To bych pochopila u chovatele, který má více zvířat. V případě starého psa, který toho už moc nesežere, finanční stránka nestojí za řeč. A pak se dohadovat , jestli zásilka přijde nebo ne? Ale třeba mi některý z chovatelů vysvětlí.
duben 15, 2015 13:08
v čem? : mura1
v čem je nakupování krmiva pro jednoho starého pejska přes internet tak fajn?

v sortimentu a v ceně. zdaleka ne všechen sortiment mají na prodejně (zvláště, pokud člověk kupuje něco ne úplně běžného) a e-shopy mají výrazně lepší ceny než kamenné prodejny.
duben 15, 2015 15:43
Prodejce "Svět krmiv" na internetu : Aggitta
mne opravdu překvapil. Příjemně. Objednala jsem si pro poníky speciální granule se selenem. OK, přišly, ale náhodou jsem koukla na expiraci a ejhle, už jen týden. No, zkrmím je, sice ne za týden, ale oni to zblajznou i tak bez obav. Ale prodejci jsem napsala jen tak ležérně, že by se měli příště polepšit a neprodávat krmení, co je takřka prošlé. Fakt jsem si od toho nic neslibovala, jen takové přátelské upozornění. K mému úžasu mi do týdne přišel zdarma druhý 15 kilový pytel. Tu zimu si poníci granule opravdu užili :-) a jinde už neobjednávám.
duben 15, 2015 20:36
Zoohit : Eliška64
Už roky kupuju psí, kočičí, ptačí a rybí potřeby na internetu u firmy Zoohit. Jsou spolehliví profíci a dávají slušné slevy i prémie.
duben 16, 2015 08:55
... : deeres
Nevím, jak jinde, ale také nakupuji salámy Brit pro psy přes net, stále přes jednu a tutéž firmu a jsou podstatně lacinější, než v kamenném obchodě. Zaplatím přes net, doprava zdarma, pokud je objednávka nad tisíc kaček a dovezou až do domu. Protože toho objednáváme víc, včetně písku pro kočku, tak to výhodné je, kdo by se s padesáti kily tahal?
duben 16, 2015 10:40
Tak : Iris
jsem se dočetla, že pejsek už je po smrti, jestli to tedy zase nepletu. Viděla jsem parte.....fajn páníček se o něj hezky postaral až do konce.
duben 16, 2015 11:22
... : mia I
díky za odpověď. Tak jo. Pokud je v internetovém obchodě širší sortiment tak o. k. Co se týče financí, tak jasně kdo má zvířat jako Ty můro nebo bere něčeho víc jako deeres, tak se mu to vyplatí. To jsem psala. Ale p. Macek bral toho krmiva asi ne moc - jeden starší pejsek , proto jsem se ptala. Co mohl ušetřit , 30 Kč ? Kšeft obchodu asi udělal za hubičku, humbuk za to velkej. Ale ona i negativní reklama je někdy dobrá, spousta lidí ten obchod dosud neznala, ze zvědavosti klikne na jeho internetové stránky a z hecu si taky objednají nějakou zásilku. smilies/wink.gif
duben 16, 2015 12:19
Mio, : d@niela
mám pidipsa a taky objednávám přes internet. Jednak to opravdu dovezou až do dveří, druhak je to levnější než v kamenném obchodě a hlavně: kdo by se s tím tahal? Ono se totiž to krmení - na rozdíl od "krmení pro lidi" nekupuje na pár dnů, takže třeba i na rok dopředu... Taky jsem takhle koupila dvanáctikilovej pytel.

Neumím si představit, že bych se s tím měla tahat!!! Mj. ne každý má někoho s autem k dispozici (mně by to dovezl syn, ale někdo jiný tuhle možnost nemá.)
duben 16, 2015 15:53
Dani : mia I
jo když dovezou až domů, dobrý. V článku to ale pán vyzvedával na výdejním místě internetového obchodu - v OD Kotva. Proto jsem si říkala, čas neušetřil, stejně proto někam musel jet a v případě krmení pro jednoho jednoho pejska mi ta finanční úspora nepřišla taková , abych se pak následně musela dohadovat na facebooku, urgovat. To by mně fakt osobně za to nestálo, když dneska je prodejen krmiv jak naseto a jestliže si mám dojít někam do prodejny nebo na výdejní místo e-shopu, tak to je prašť jak uhoď. Jediný pro by v mým případě byl lepší sortiment jak píše můra . Ale nic proti gustu..
duben 16, 2015 16:20
No, ono máš při těchto koupích na vybranou: : d@niela
buď si to za menší peníz nechat přivézt až ke vratům, nebo si to někde vyzvednout. Já kolečka nemám, takže preferuju při všech nákupech přes internet "dodávku do domu".

Jak jsem zjistila, tak konkrétně krmivo snad nikdo nekupuje v obchodě, protože e-shopy to mají čerstvé, a dodávky jsou rychlé (jak vidno výše, i výjimky existují). A samozřejmě, kamenné obchody nemohou mít na skladě velké pytle s krmivy - kam by to taky daly...

A ano - pet shopů je všude plno, ale tam se převážně nakupují nějaké drobnosti. Obojky, pamlsky, hračky...
Také jsem o tom dřív nic nevěděla :-).
duben 16, 2015 16:52
... : mia I
my kupujeme tomu našemu nalezenci menší pytlíky, takové ty 3 kg v supermarketu, kapsičky v akcích , něco doveze kluk z Německa. Velké pytle ne, aby nejedl pořád ty samé granule, měl změnu. Zrovna tak jsme upustili od konzerv, aby nebyly načaté dlouho. Když mu ji dáme celou , tak ji zdlábne, ale pak je mu blbě, tak raději ty masové kapsičky. Taky kupujeme v kamenném obchodě granule na váhu, kupujeme tam i vitamíny a směsi pro drůbež a králíky. Ceny velmi dobré. Ale jasně, v Praze v kamennémobchodě ty ceny za granule budou asi jinde, výš. Jinak mu taky dáváme čerstvou housku, vaječný žloutek, maso od oběda, zbytky šunkofleků atd. Nevím jestli ho krmíme dobře , ale už ho máme hodně let a když jsme si ho vzali (někdo ho vyhodil z auta), tak mu veterinář odhadoval pět roků. takže tu naši péči přežívá bez újmy. Loni se o něho poprali velcí psi, hodně ho potrhali, už jsme mysleli, že je s ním konec. Vypadal děsně a ke zvěrolékaři jsme ho dovézt nemohli, ani zvěrolékaře zavolat, nedal na sebe sáhnout, porafal by. Tak jsme mu nakoupili nějaká léčiva v lékárně a vykurýrovali jsme ho za tři týdny sami, ale byl to boj jen se k němu přiblížit. Navíc to bylo v létě, hmyz mu sedal na rány. Bejt to nějakej nobl pes, tak to asi nepřežil.
duben 16, 2015 17:12
Když už jsme u toho krmení pro zvířata, : mamča
tak přidám postřeh : Naše kočky jsou zmlsané, to vím, ale jak je možné, že poznají které kapsičky stejné značky jsou vyrobené v Německu, a které v Maďarsku či Polsku ?
Kocouři kapsičky baštěj, ale zřejmě napřed jazýčkem načtou čárový kód smilies/cheesy.gif.
Jak jsou (Felix, Whiskas) odjinud než z Německa, tak k tomu čuchnou a jdou od toho.
Tak taky objednávám ze zoohitu.
Nejsme tak bohatí, abychom mohli vyhazovat (kočičí) jídlo.
duben 16, 2015 17:26
boooh : Kočičák :3
Všichni jste naprosto směšní a trapní!!!!!!! DO JEDNOHO!!!! smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
duben 16, 2015 18:14
Nedá mi to ... : micka
a tady je odkaz také na jednu zábavnou diskusi v internetovém obchodě.
Už - mám ten pocit - vešla do českého internetového folklóru.
http://www.jenpromuze.cz/start/a-sakra/8226-genialni-diskuze-dne-3d-horkovzdusna-trouba

duben 16, 2015 18:36
i petržel : Ivča
duben 16, 2015 21:00
tak narozdíl od petržele :), dík za odkaz, Ivčo, : bb2
mi tahle akce s PetCentrem vůbec srandovní nepřijde. Přijde mi to umělý, buď si kamarád Dalek u kamaráda Martina opravdu domluvil zviditelnění, nebo si nekamarád Martin potřeboval trochu zaexhibovat.
Jo, kdyby mu to opakovaně zvorali, personál byl hrubej, sprostej, neochotnej, blbej, tak ať jim to osolí. Ale jen proto, že do týdne nedostal objednané krmení?
Chci radši věřit tomu, že to bylo domluvený :-)
A s Fotříkem nemůžu srovnávat. Fotřík zesměšňuje jen sám sebe, a tím pádem vůbec není směšnej.
duben 17, 2015 12:10
Mio, : bb2
někdy jde o druh krmiva, které v obchoďáku prostě nemají. Tím teď nemyslím zrovna autora "vtipu", ale obecně speciální krmivo, třeba zdravotní, je tak drahé a tak maloobrátkové, že se to obchoďákům nevyplatí. Jim se vyplatí nakupovat obrovské množství, které se rychle otočí. Pokud se speciální krmivo objeví v obchoďáku, nekoupila bych ho, protože bych měla obavu, že jde o horší jakost, proto bylo levné a proto ho nakoupili v takovém množství, že se jim to vyplatilo, takže ho budou prodávat velmi, velmi dlouho, čímž utrpí kvalita, už tak pravděpodobně nižší.
Stejně jako bych nekoupila v obchoďáku elektroniku, kolo apod. Čas od času tam mají něco z toho velmi levně, je to proto, že se výrobci nepodařila nějaká série, stačí jedna horší dodávka součástek z Indie, nebo kdovíodkud, a tak co s tím - prodá se to se slevou v obchoďácích. Mám to podložené zkušeností, jak jinak :-) kdysi jsem podlehla lákavé nabídce velmi levné automatické pračky Indesit. Víckrát bych takovou blbost neudělala :-) Ne že by byla poruchová, ale prala mizerně, prací cykly byly kratší než měly být, prášek se nerozpustil, vytékal ven s téměř čistou vodou, máchala tak, že jsem přidávala 3-4x máchání, no katastrofa. Zřejmě nekvalitní procesor. Zbavila jsem se jí ještě v záruce, dala jsem ji našemu elektrikáři na součástky. Prodat bych ji s čistým svědomím nemohla.



duben 17, 2015 12:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]