O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 83 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 duben 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 83
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

     Vedle tohoto kolosálního úspěchu mě Nataša o víkendu vede k průběžnému úklidu. Na to nejsem zvyklý, protože mimo víkend uklízím akorát hodinu před tím, než přijede z práce. Úklid mě totiž vyčerpává a nedělá mi dobře. O víkendu jsem tedy v permanentním zápřahu.

 

     Taktéž se musím mít na pozoru, co se týče kouření. Pokaždé, když si jdu zakouřit, připomíná mi, že jsem slíbil, že s tím přestanu. Patrně jsem tehdá, když jsem to sliboval, využil klasickou berličku, že slibem neurazíš, ale nejsem si jist, zda jsem to myslel vážně. Tím pádem se musím tvářit, že kouřím jenom občas a jen co by se za nehet vešlo. To potom, když půl dne nekouřím a pak jdu se smetím, vytáhnu před barákem čtyři až pět cigaret najednou, načež je mi blbě a mám nikotinový šok. S nikotinovým šokem se potom mnohem lépe průběžně uklízí, kór pokud Nataša ještě pořád nevzdala svůj systém celoplošné důvěry.

 

     Místo odpoledního šlofíku, který je pro mě životně důležitý, Nataša zavelí, že jsem rodinný typ a jdeme většinou na procházku. To se obvykle plížím po venku v posledním tažení a šálím halucinace. Podle ní, když dítě nebude přes den spát, usne večer mnohem dřív. Je to sice pravda, ale to je mi k ničemu, protože s Čeňkem v posteli bude spát ona a já se půjdu schoulit do pokojíčku do hory písku.

 

     Jakmile se vrátíme z procházky (já se většinou už pouze doplazuju), Nataša očekává, že jí s Čeňkem předvedeme nějaké novinky, které jsem ho přes týden naučil. Asi není žádné tajemství, že jsem Čeňka přes týden nenaučil vůbec nic a soustředil jsem se výhradně na to, udržet ho při životě, protože jakýkoliv počin navíc by byl brán jako nadstandard a na toto už nemám dávno sílu.

 

     Když zjistí, že Čeněk nic nového neumí, musíme se všichni tři shromáždit v pokojíčku a začíná výuka. Nejdříve učí Čeňka novým věcem, načež učí mě, jak učit Čeňka. Mě to je většinou stejně už jedno, jelikož bez svého odpoledního spánku začínám ztrácet vědomí a okolí nevěnuju pozornost. Nicméně i přes to jsem dokázal Natašu obelstít. Systém spočívá v tom, že se stupidně usmívám a přikyvuju, aniž bych věděl na co. Nataša je pak spokojená, protože to vypadá, že si její rady beru k srdci.

 

     Večer už bývá standardní, jelikož to je Nataša doma i přes týden, takže si jenom pustíme stokrát Hurvínka na mobilu a jde se spát. Nataša k Čeňkovi a já na hanbu do pokojíčku do postele plné písku. Vzpomínám si, jak každou noc říkám, že tu postel příští den musím vyluxovat, ale nikdy jsem to neudělal. Ani to neudělám, o tom není pochyb.

 

     Víkend bývá sice rodinný, ale náročný, proto se každou neděli večer spolu s Čeňkem těšíme na pondělí, kdy si zase pojedeme to svoje tempíčko. Hezky v klidu, žádný spěch a hlavně se neztrhat.

 

 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]