O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 80 PDF Tisk E-mail
Středa, 18 březen 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 80
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

 

Celá tato situace, kdy já a labuť jsme se na nic nezmohli, trvala pár vteřin. Pak se labuť vzpamatovala a jala se odletět. Čeněk se jí nehodlal pustit a tím pádem se jal odletět s ní. Tento jeho plán jsem vyhodnotil jako nežádoucí, dítě jsem chytil, řval jsem na něj, aby labuť pustil, řval jsem na labuť, ať se doprdele nehýbe, že to vyřeším a tak celkově jsem byl docela hysterka.

 

Nakonec se dobrá věc podařila, labuť mě jenom párkrát klovla do ruky a Čeněk jí pustil. To jsem toho měl už plný zuby a zavelel jsem k odchodu s tím, že už nikdy labutě krmit nepůjdeme. Čeněk celou situaci zvládl bravurně a po pár rychlých skocích směrem k vodě záhy mizí pod hladinou.

 

Kristova noho! Vylovil jsem dítě z vody a prchal s ním v náručí k autu se zabijáckými labutěmi v patách (labutím jsem byl naprosto ukradený a vůbec o mě nejevily zájem, ale já jsem byl přesvědčen, že po nás jdou)

 

Byla zima a krásný dva stupně nad nulou. U auta jsem Čeňka vysvlékl z mokrého oblečení do naha, zabalil jsem ho do své mikiny, na ruce mu navlékl svoje ponožky, na nohy dal svoje boty, přikurtoval do autosedačky, hodil na něho svojí bundu, nastartovat auto, zapnul topení a rychle domů.

 

Asi po dvou metrech zběsilé jízdy jsem s autem zapadnul do bahna. To už jsem byl nejen hysterický, ale i sprostý a dalo by se říci i nepříčetný. Promrzlý mokrý dítě mi řvalo na zadním sedadle a já jsem jenom v tričku v riflích a bos pobíhal zmateně v bahně kolem auta. Když jsem asi podesáté oběhl s lamentováním kolem auta a situace se nezměnila, napadlo mě, že samo se to neudělá.

 

V návalu nedostatku lepších nápadů jsem se pokusil auto zvednout a přenést. Kupodivu jsem s tunovým autem ani nehnul.

 

Naštěstí ležela opodál stará paleta. Šutrem jsem jí v rychlosti rozmlátil, vzal dvě prkýnka, narval je pod kola, nasedl do auta a tůroval jsem plyn tak dlouho, že nakonec se zadařilo a vyjeli jsme.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]