O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 77 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 únor 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 77
Strana 2
Strana 3
 
 
 
 
 
 
 
     Asi půl hodiny jsme se točili pořád do kola a já jsem čekal, kdy už to přijde a kdy už půjdeme ke dnu a utopíme se. Čeněk dělal, co mohl, aby situaci zachránil a dloubal mě do oka. Když už šlo fakt do tuhýho, přispěchal plavčík a vylovil nás násadou od koštěte. Poděkoval jsem mu a zeptal se ho, zda můžu s takhle malým dítětem na tobogán. Plavčík řekl, že je mu to jedno, čímž mi dal nejen jasný signál, že to mám povoleno, ale taktéž potvrdil svou lásku ke svému zaměstnání.

     Natěšený jako malý kluk jsem s Čeňkem vyklusal schody, dal si ho na klín, pořádně se odrazil a vyrazili jsme tobogánem vstříc zážitkům. Asi po deseti metrech plouživé jízdy jsme se v tobogánu zastavili úplně. Prostě to nejelo. Proud vody mě bičoval do zad, Čeněk řval, že chce pá, a byli jsme zaseklý někde v první třetině tobogánu.

     Tak zhruba po deseti minutách střídavého plazení a šoupání jsme se konečně doplahočili do ústí tobogánu, kde už na nás čekal netrpělivě přešlapující plavčík. Dokonce měl založené ruce, takže to muselo být vážné: "Ty vole jeden (asi dvacetiletý floutek mi začal rovnou tykat, zřejmě aby vypíchnul mé absolutní idiotství), v tobogánu se jezdí jenom na nafukovacích kruzích. Za prvý je to napsaný nápisem jak kráva hned u schodů a za druhý nahoře hned vedle nástupu na tobogán máš asi deset nafukovacích kruhů". Inu, těžko se s ním dohadovat. Podle mě byla chyba na obou stranách a těžko hledat viníka.

     Po absolutním úspěchu na divoké řece a tobogánu jsme se s Čeňkem odebrali do vířivky. Tam byl Čeněk konečně šťastný. Jakmile voda začala mohutně bublat, foukal do vody a asi dělal, že ty všechny bublinky dělá on, nebo nevím. Naproti nám napolo seděl a napolo ležel postarší pán, který neměl žádný výraz v obličeji, ani se nehnul, nechával se probublávat skrz naskrz a podle mě byl mrtvý. Vypadal, že se v té vířivce vaří už druhým týdnem. Čeněk si chtěl na pána sáhnout, ale já jsem mu to raději nedovolil.

     Ve vířivce jsme strávili hodinu. Bylo to příjemné a vypadalo to i bezpečně, takže nebyl nutný zásah plavčíka. Čeněk si vesele bublal a pán naproti nám se za celou hodinu ani nepohnul, takže o jeho uvaření již nebylo pochyb.

     Po hodině ve vířivce jsme odpočatí opustili aquapark a kolem plaveckého bazénu skrz sprchy zavítali do šaten. U vchodu jsem zaplatil dvě kila jako pokutu za ztracený čip, v bufáči s mladým dali napůl párek v rohlíku a jelo se domů.

     Bylo to hezké dopoledne. Takové klidné a uvolněné. Byli jsme oba velmi odpočatí. Velmi odpočatý Čeněk samozřejmě po obědě, kdy jsem ho dal naivně spát, neusnul ani náhodou a museli jsme hrát "gól" dlouho do noci, aby se aspoň trochu unavil a na pár hodin se prospal. Z vířivky jsem měl dva týdny vyrážku na tříslech a Čeněk dostal zánět průdušek. Ale já bych nad aquacentrem hůl nelámal. Jednou se tam jistě opět vrátíme.
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 
Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]