O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 77 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 únor 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 77
Strana 2
Strana 3

 
 
 
 
 
 
     Cesta do aquaparku vedla skrz sprchy, které Čeněk bojkotuje, a kolem velkého plaveckého bazénu. Jakmile Čeněk uviděl bazén, zazářily mu oči, vykřikl "babá" (to znamená bazén, banán nebo babička. Popřípadě to můžu prohlásit za anglické slovíčko a dmout se pýchou), načež se rozeběhnul k bazénu, do kterého hlasitě upadnul a pln štěstí pomalu klesal ke dnu.

      Plavčík, který opodál důležitě seděl obrýlen slunečními okuláry na plastové židličce a povýšeně točil na prstu kolem hlavy visačkou připevněnou tkaničkou od bot, nezaváhal, zapískal na píšťalku a zakřičel, že z okraje bazénu se do vody neskáče. Tím jeho práce skončila, a aby potvrdil svou absolutní autoritu, žvýkal žvýkačku.

      Nebyl ani čas si pomyslet, jak je plavčík úplně na hovno, protože jsem bleskurychle odhodil igelitku s řízkem, chlebem, šťávou a oblečením a skočil do vody za Čeňkem, abych ho vylovil. Dobrá věc se podařila a dítě bylo zachráněno. Plavčík, který mezi tím ze své plastové židle z mé nekázně upadnul a spolknul žvýkačku, nepříčetně pískal na píšťalku, sbíral se ze země a s hulákáním, že do bazénu se kurva ze strany bazénu neskáče, utíkal směrem ke mně, aby mi udělil napomenutí.
 
     To on totiž může, takovou on má moc. Naštěstí během svého zběsilého běhu znovu upadnul, upustil píšťalku do vody a ztratil svou visačku na tkaničce, takže nás nechal v klidu projít a začal hledat své propriety.

     Za plaveckým bazénem jsme prošli turniketem a před námi se otevřel mohutný areál aquacentra. Čeněk si zřejmě myslel, že jeho pádem a tonutím v plaveckém bazénu vodní hrátky pro dnes zdárně ukončil, takže chtěl jít opět pá.

      I zde byl plavčík, který měl na starosti celé aquacentrum, a bylo na něm vidět, že si je vědom své odpovědnosti, protože vypadal zamyšleně. Zřejmě o své práci přemýšlí, a to je dobře.

     Vzal jsem Čeňka i přes jeho protesty, že on opravdu chce jít pá, do náruče a vkročili jsme do centrálního bazénu. Zde bylo vody zhruba po prsa a všude ze stran stříkala voda z různých důmyslných trysek. Důmyslné trysky ho nenadchly, tak jsme prošli centrálním bazénem až do míst, kde se napojoval na divokou řeku. Divoká řeka byla takový kruh, kde cirkulovala voda a člověka tlačil proud pořád dokola po obvodu kruhu korytem.
 
      S velkou slávou jsme naskočili do divoké řeky a asi dvakrát dokola jsem se nechal s Čeňkem v náručí unášet proudem, než jsem usoudil, že to je nuda.

      Pokusil jsem se tedy divokou řeku opustit zpět do centrálního bazénu, avšak to se nezdařilo. Musel jsem se tedy nechat ještě jednou proudem unášet dokola, abych se pokusil vystoupit. To se opět nepovedlo. Soustavné nevyspání a celková únava patrně mohla za to, že jsem neměl síly opustit divokou řeku.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]