O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 74 PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 únor 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 74
Strana 2
Strana 3
 
 
 
 
 

     Naštěstí jsem letos vydal knihu, takže dárky jsem měl vyřešený. Dal jsem všem knihu a bylo. Čeněk se na ní sice moc netvářil, ale to měl blbý.

     Z mého pohledu to opravdu byly svátky pohody a klidu, jelikož Nataša měla dovolenou, takže ve dvou se to dílo Satanovo dalo lépe zvládnout. Dokonce jsem měl i možnost jít sám někam ven. To se mi nestalo ani nepamatuju. Sice jsem neměl kam jít, takže jsem chodil půl dne kolem baráku, ale cítil jsem se svobodný.

     Třetího dne dovolené Nataša oznámila, že na to nemá, že to nejde a že chce zase do práce. Pokusila se vloupat zpět do zavřené kanceláře, ale to se jí naštěstí nepodařilo, takže jí nezbylo nic, než s Čeňkem vydržet až do ledna.

     Samotný Štědrý den byl nabitý vánoční atmosférou, která rezonovala při každém úderu Čeňka vařečkou do komody, na které byl umístěn Vánoční stromeček. Ten byl umístěn co nejdále od okraje, protože v tento sváteční den nebyl prostor pro nějakou chybu. Stačí maličkost a ten sígr zničí Vánoce.

     Jako již tradičně na štědrovečerní tabuli nesměla chybět ryba. Coby vášnivý rybář jsem opět nechytil kapra, kterého jsem dokonce i zapomněl koupit, takže k večeři byly zavináče.

     Čeněk byl z nějakého důvodu letos považován za hodného, takže dostal spoustu dárků. Za všechny bych vypíchnul především pískoviště s pískem. To je dárek roku. Od té chvíle u nás nastala nová doba. Doba písková. Písek je všude. Pod postelí, v botách, v ledničce, v troubě, v posteli, v Čeňkovi, no fakt úplně všude.

     I přes písek v zavináčích bych tyto Vánoce uzavřel s tím, že ušly. Nikdo se nezranil, nikomu neruplo v kouli, a to je tak nějak poslední dobou základ všeho. Vánoce skončily a nám nezbývá než se vrátit do všedního zimního dne, který nabízí buď dětskou hernu se stálým inventářem Patrikem a nebo kopeček s frontou. Kdy už bude to jaro?
 
 
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]