O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 72 PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 72
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Poslední dobou (zhruba tak rok a půl) přicházejí ohlasy z mého okolí, že ke své situaci fotra přistupuju tak nějak pesimisticky. Že si nedokážu vychutnat každý moment s malým dítětem a působím negativně. Inu, řekl jsem si, že už nemám co ztratit (trpělivost, důstojnost i radost ze života jsou již dávno v tahu), a proto na zkoušku provedu změnu přístupu k výkonu rodičovského práva a překopu svoje smutné uvažování, které přetavím na ryze optimistické a plné naděje a lásky.

 

 

 

 

 




     Krok to byl velmi zásadní, a proto si myslím, že by bylo nasnadě se podívat i na to, co si o tom myslí Čeněk. Přikládám úryvek z prvního dne milujícího tatínka a simultánně i úryvky s Čeňkova deníčku.
 
 
5:00 - Jé, Čeněček se vzbudil. To je nádhera. A už takhle hezky brzo, když je venku ještě tma. No ten se stoprocentně taťky nemohl dočkat, tak se samou nedočkavostí probudil už takhle brzo. Já jsem tomu jenom rád. Beztak jsem nespal a celou noc ho sledoval v postýlce, jak spinká. Je to moje zlatíčko

5:00 - Tak jsem vstal, co nejdřív to šlo, abych vytrestal fotra. Jen tak. Rád ho trestám. No ale ten pošuk už byl vzhůru a čuměl na mě. Podle mě na mě čuměl celou noc. Buď mu už hráblo a nebo je to pedofil. Obojí je smutný.

5:15 - Samou radostí z toho, že ten kluk jeden ušatej je už vzhůru, jsem si na chvilku vyčerpáním schrupnul. Prostě mi láskou spadla hlava na rantl postýlky. Možná, jestli to není tím, že jsem v noci nespal, ale jak můžu spát, když mám tady doma takovýhle malý poklad. Čenda mě naštěstí po pár minutách vzbudil tím, jak mě hladil po hlavě. On má svého tátu opravdu rád.

5:15 - Tak táta usnul a hlava mu spadla na rantl postýlky, kde mi přiskřípl ruku. Mlátil jsem do něj vší silou, než se konečně vzbudil.

5:30 - Beru Čeňka z postýlky a odnáším ho do ložnice za Natašou, abych se o to malé štěstí taktéž podělil. Nebudu přeci sobec. Nataša, patrně v návalu kladných emocí a prýštící sympatie k mé osobě, mě oslovila spoustou vlídných slov, usmála se na mě a pak se otočila na bok ode mě a usnula. Je to milující osoba.

5:30 - Takže táta mě donesl za mámou, ta ho nazvala kreténem, pak jí cuknul spodní ret a buď omdlela, usnula, nebo umřela. Nevím. Neřeším. Každopádně jsem jí vyrval solidní chuchvalec vlasů a tím jsem vše uvedl do pořádku.

5:35 - Čenda si hraje s vlásky Nataši, takže můžu jít do kuchyně udělat mu pořádnou a vydatnou porci ranního mléka, aby kluk prospíval a vyrostl z něho zdravý jedinec. Během převařování vody jsem se lehce opařil, ale to je dobře. Alespoň cítím tu lásku, která mi proleptává kůži. Jsem tomu rád.

5:35 - Táta odešel do kuchyně udělat mi ranní chálku. Ranní chálku mám rád. To se vždycky naperu, co to jde a pak trošku tý ranní chálky vybliju. Během vaření se táta opařil, vzekle zařval a zuřivě zkopnul odpadkový koš. Pak řekl, že se na to všechno může vykašlat a chtěl si jít zakouřit. Cestou na balkon se ale otočil, řekl: "No vlastně jo", nahodil úsměv a šel zase vařit.
 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]