O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 72 PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 72
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
 
 
 
 
 
 
15:15 - No to snad ne. Co to má znamenat? On mě regulérně vzbudil. A navíc hraje na kytaru a kvílí nějakou hrůzu. Tak ale teď toho mám dost.

15:20 - Kdyby to někdo počítal (já ano), tak jsem dnes již potřetí pyšný na svého syna. Když viděl, jak táta hraje na kytaru, chtěl Čenda taktéž. Jsem totiž jeho velký vzor. Vzal mi kytaru a snažil se zahrát mou písničku o lásce mezi synem a otcem. Ještě sice není tak obratný v hraní, takže nejdřív přerval dvě struny a teď s kytarou mlátí o zeď. Ono to ale přijde. Talent ten kluk má.

17:15 - Ach jo, Nataša přišla z práce. Sice tím končí náš hezký den otec-syn, ale zase jsme kompletní rodina a na tom se dá taktéž stavět.

17:15 - Díky bohu. Máma je doma. Hurá. Okamžitě za ní běžím a říkám jí, že táta je rozbitej, že chci jinýho. Máma není očividně moc dobře naladěná. Vypadá unaveně. Nejdřív odtrhla tátu, kterej k ní taky příběhl a hned ji chtěl objímat, načež mu zavřela kytaru do skříně, když se jí snaživě snažil přehrát tu svojí hrůzu, kterou složil.

20:00 - Tak a je to tu. Bohužel. Je čas, aby Čenda šel spát. Pokusil jsem se Nataše navrhnout, že bude spát s náma, aby nám byl celou dobu nablízku a my se na něho mohli společně celou noc koukat, ale Nataša se neztotožnila s mou filosofií absolutní pozitivity, takže Čeňka odnesla do postýlky.

21:00 - Čeněk leží v postýlce a kouká na mě. Přestěhoval jsem se totiž k němu do pokojíčku a nespustím z něj oči. On kouká na mě a já na něho. Podle mě jsme si ještě nikdy nebyli blíž. Dnes budu opět celou noc koukat, jak spinká, a předávat mu pozitivní energii, aby měl hezké sny. Třeba o tátovi.

21:00 - Krasojízda nebere konce. Táta na mě už hodinu civí. Bezva. Máma je vedle v pokoji, takže neuslyší moje naříkání, až mě ten vyšinutej psychopat udusí polštářem. Nevím, co se to s ním stalo, ale nelíbí se mi to. Měl jsem mnohem radši, když byl jenom labilní hromádka neštěstí, se kterou jsem si mohl dělat, co se mi zlíbí. Jestli se mi dneska podaří usnout, tak to vypadá na parádní noční můry.
 
Jestli to tak půjde dál, tak ze mě vyroste emař. Dám tomu ještě týden a pak uteču z domu...
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 
 
 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : deeres
Úžasný, teď konečně vím, co že si to ti prckové ve skutečnosti o nás myslí. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 28, 2015 10:32
... : bb2.
:-))
leden 28, 2015 18:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]