O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 72 PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 72
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
 
 
 
 
 

11:30 - Čenda se ani lépe samovolně rozvíjet nemohl. Hnán svým talentem, vzal si naběračku a začal na zdi dělat umění. Vyrývá krásné obrazce. Ihned jsem sáhnul po fotoaparátu a tyto jsem vyfotil. Jsem znovu na svého syna pyšný. Dnes již po druhé.

11:30 - Ne. Fakt nevím, co se děje. Ryju vší silou do zdi, abych ho naštval, a on nade mnou stojí, zasněně vzdychá a snad si to i fotí. Normálně mě seřve, schová naběračku a já pak musím rýt něčím jiným. Takhle mě to nebaví. Jdu dělat něco jinýho.

13:00 - Čenda se napapkal a je čas, aby šel spinkat. Položil jsem ho k sobě do postele, hladím ho na bříšku a říkám mu pohádku o Karkulce.

13:00 - Jsem šíleně ospalej a táta mě prostě nenechá spát. Hladí mě na břiše, což je mi vrcholně nepříjemnný, a vykládá mi o nějaký náně, která si spletla vlka s babičkou. Navíc to moc prožívá a přehrává to. Už skoro usínám, když tu zařve: "To abych tě lépe viděla" a v tu ránu jsem vzhůru.

13:30 - Byla to fuška, ale Čendu jsem nakonec uspal. Chtělo to přidat ještě o trochu víc lásky a pohádku doplnit o zvukové efekty a měnit hlasy. Obzvlášť co se týče vlka, tam si myslím, že napodobení jeho hlasu se mi povedlo. No nic. Čeněk už spí, takže můžu s chutí a radostí vyžehlit, vyprat a umýt nádobí. Na světě je prostě nejkrásněji.

14:30 - Domácí práce jsem sfouknul celkem rychle. Když to člověk dělá s radostí, jde mu to lépe od ruky. Ve volné chvilce jsem Čendovi složil písničku o otcovské lásce, takže se nemůžu dočkat, až se vzbudí a já mu jí zazpívám.

15:00 - Čeněk pořád ještě spí. Já mám ale pro něj připravenou písničku o otcovské lásce a nemůžu se dočkat, až mu jí zazpívám.

15:15 - Ne, fakt to nejde. Už nemůžu čekat. Jsem toho plný. Prostě mu jí zahraju, i když spí.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]