O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 72 PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 72
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
 
 
 
 
 

9:00 - Venku jsou hezké dva stupně a je zataženo. Je to ideální příležitost na procházku. Odchytil jsem Čendu, který se mnou laškoval a hrál na honěnou, obléknul jsem ho a můžeme vyrazit.

9:00 - Venku je hnusně na poblití a ten pošuk zavelel, že půjdeme ven. Snažil jsem se mu zdrhnout, abych do tý hrůzy venku nemusel, ale on mě dostihnul, oblíknul a fakt jdeme ven. Začínám mít pocit, že nemám žádnou vlastní vůli. Až budu velkej a silnej, tak tátu zmlátím mopem.

9:30 - Venku je opravdu nádherně. Jsem tak nabitý pozitivní energií, že si občas při tlačení kočárku zatančím a nebo si prozpěvuju. Čenda je na tom podobně. Taktéž je v dobrém rozmaru. Jelikož se v kočárku celý tetelil blahem, vyndal jsem ho, postavil na chodník a hrál s ním opět na honěnou. Ten kluk tu hru miluje.

9:30 - Kristova noho, to je ostuda. Jdeme po městě, já jsem v kočárku a uprostřed davu, z ničeho nic, si táta začne zpívat a ještě se u toho kroutí, jak kdyby měl úplavici. Doufám, že nepotkáme nikoho známýho. Táta mě položil na zem, takže jsem okamžitě chtěl zdrhnout, protože na takovouhle hanbu já nejsem vůbec zvědavej. Samozřejmě, že mě hned chytil.

10:30 - Tak jsme doma z procházky. Bylo to inspirativní a s Čendou nás to velmi sblížilo v rovině otec-syn.

10:30 - Nejhorší procházka na světě. Nesnáším svýho fotra. Tahal mě parkem, pořád mě honil, a když jsem chtěl jít do kočárku, protože mě už to celý začínalo lízt na nervy, tak mě vzal do náruče a prej, ať mu dám pusu. Plácnul jsem ho a on mě pohladil.

11:00 - Zavedl jsem na chvilku volnou zábavu. Aby se taky kluk učil samostatnosti. Budu na něj ale nenápadně zpovzdálí dohlížet, ať se učí samostatnosti správně.

11:00 - Táta mě položil na zem, postavil se asi dva metry přede mě a zírá na mě. No nevím, co chystá, ale já u toho být nemusím. Vzal jsem si kovovou naběračku a jdu do kuchyně rýt do zdi obrazce. To mě baví.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]