O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 72 PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 72
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
 
 
 
 
 

7:00 - Nataša odešla do práce. Konečně jsme s klukem sami. Nyní se mu můžu naplno věnovat a žít jenom pro něj. Budu ho rozvíjet, hrát si s ním a dělat různé taškařice. Není nic lepšího, než šťastné a spokojené dítě.

7:00 - Máma odešla a s tátou je něco špatně. Je nějakej divnej. Normálně se svalí na podlahu, brnká si na rty a nebo brečí. Teď tady pobíhá jak šílenec, pořád mi nutí nějaký debilní leporela a hází mi míček. To si jako myslí, že ten míček budu chytat a házet mu ho zpátky? Tak na to ať zapomene.

7:20 - Čeněček je šikovný chlapec. Vzal si z kuchyně nůž a propíchl míček, kterým jsem ho rozvíjel. Jsem na něj pyšný. Není však čas zahálet, je třeba ho dát na nočník a vyčistit mu zuby.

7:30 - Už deset minut sedím na nočníku. Táta sedí na zemi přede mnou a usmívá se na mě. Je to velice nepříjemný moment. Je to divný. Podle mě je celkem možný, že za chvíli vytáhne šroubovák, kterým mě ubodá a pak ubodá i sebe. Fakt na to teď vypadá. Mám se bát?

7:40 - Čenda pořád sedí na nočníku a zatím nic. Chce to ale trpělivost. On to zvládne. Hlavně ho musím povzbudit, aby viděl, že mu fandím a stojím při něm.

7:40 - Ten šílenec vytáhnul kytaru, a zatímco sedím na nočníku, svíjí se přede mnou v křeči a zpívá nějakou odrhovačku. Tady to balím.

7:42 - Čenda sice do nočníku nic neudělal, ale zato vstal, utíkal do pokojíčku a počůral Pana Pandu. I tak si zaslouží pochvalu. Kluk se snažil a to je hlavní. Není potřeba vyhrát. Důležitá je ta snaha.

7:42 - Zdrhnul jsem do pokojíčku a počůral jsem Pana Pandu. Tak nějak jsem doufal, že se táta probere, začne řvát a já budu spokojený. Místo toho stál ve futrech, dělal: "jééé, šikulka" a tleskal. Ten chlap je asi poznamenanej.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]