O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 68 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 68
Strana 2
Strana 3
 
 
 
 
 
 

     Všiml jsem si, že cestou domů se zlobivým chlapcem, na kterého jsem hodil tu záležitost s počmáranou zdí, jeho matka provedla zápis do jakéhosi seznamu. Informoval jsem se tedy u učitelky, co je to za seznam, a ta mi ve své slabé chvilce při záchvěvu dočasného zájmu o svou profesi vysvětlila, že je potřeba do seznamu vyplnit jméno dítěte a datum jeho narození, pro pozdější potřeby při náboru do školky. Stačí to ale prý až při odchodu.

     A jelikož jsem se příliš dlouho zapovídal s učitelkou a nevěnoval pozornost svému synovi, ten toho využil a vytáhl z kabelky jedné z maminek peněženku a rychle spěchal jí spláchnout do záchodu, protože to on dělá. To ho baví. Naštěstí jsem ho na poslední chvíli zastavil, takže stihnul akorát roztrhnout dvoustovku a spolknout dvacku. Takže to máme dneska za krásných dvěstědvacet, které jsem musel rozlícené matce vrátit. Ten bezplatný kurz nabral zcela nový finanční rozměr.

     Čeněk se začal nudit, a když se nudí, tak páchá zlo. Běhal po místnosti, shazoval předměty a pištěl. Přiběhl i ke stolku paní učitelky, zatáhl za kabel od jejího notebooku a tento strhnul na zem. Paní učitelka konečně projevila nějaké emoce a zápal a začala křičet, že její životopis je v prdeli. Nepřestala hartusit, ani když jí Čeněk udělal soucitně malá na koleno a já jsem usoudil, že pro nás kurz skončil. Při odchodu jsem zapsal do prezenční listiny Čeňka pod falešným jménem a šli jsme domů.

     Pevně věřím tomu, že za ten rok a něco si už učitelka nevzpomene a Čeněk bude do školky přijat. Přinejhorším půjde do šatiček a Zuzanku vezmou.
 
     Zuzanka je hodná holčička.
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]