O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 67 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 67
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
 
 

     Tím pádem jsem ho musel silou přimáčknout k matraci (samozřejmě jsem ho přimačkával s láskou) a držet a držet, dokud neusnul. Dvě hodiny sedět vedle postýlky a přimačkávat řvoucí dítě ke dnu postýlky mě záhy omrzelo. Byl to vopruz. Nuda. Seděl jsem na židličce, držel Čeňka, poslouchal jeho řev a dvě hodiny čuměl před sebe na zeď, kde má Čeněk obrázek krtečka.
 
     Po hodině uspávání jsem krtečka začal nesnášet, po hodině a půl jsem se ho bál a po dvou hodinách jsem ho nenávistně serval ze zdi, abych ho tam druhý den ráno s pokorou a nadávající Natašou za zády opět instaloval zpět.

     Proto jsem se vydal raději cestou menšího odporu a Čeňka uspávám v leže v posteli při puštěné televizi. Čeněk zkoukne pár svých oblíbených reklam a celkem bez většího povyku usíná. Jakmile usne, vyvstává otázka, co s ním. Čeněk je velký asi jako středně velký mrtvý tučňák a i přesto zabere tři čtvrtiny postele pro dvě osoby. Je to totiž rebel, který neakceptuje zajeté standardy v ležení, a proto rád lehává na štorc s roztaženýma nohama i rukama. Navíc jen tak z plezíru kolem sebe kope a často se převaluje. Spát s ním v jedné posteli není proto v lidských silách.

     Z toho důvodu ho musím každý večer přenášet do postýlky. Je to taková loterie. Musím ho velmi šetrně uchopit, abych ho nevzbudil a opatrně ho přenést. V celém bytě nesmí být ani za mák světla, jelikož je Čeněk něco na bázi upíra a světlo ho vzbudí a pak řve, což si těsně před tím, než jdu spát, nemůžu dovolit.
 
     Právě z důvodu globálního bytového zatemnění během přenášení tu zakopnu a spadnu, tu křápnu s Čeňkem o futra a podobně. To vše má za následek, že se vzbudí, začne prohlašovat  "pa, pa", což znamená, že chce urychleně zpět k nám do postele a s Natašou si pak házíme mincí, kdo bude spát v pokojíčku na zemi a kdo si lehne do postýlky.

     Rodičovství není o těch legendárních velkolepých příhodách, kterým se všichni jednoho dne, až dítě vysmahne na internát, zasmějí. Je to o tom každodenním vopruzu a o těch drobnostech, které se pravidelně opakují. Jo a taky o nevyspání. Hlavně o nevyspání.
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 
 
 
Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]