O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 67 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 leden 2015
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 67
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
 
 

     Mastička proti opruzeninám mu ale natolik zachutnala, že si ji pokaždé nějak obstará. Nevím, jak je to možné, ale ať ji uklidím kamkoliv, v nestřeženém okamžiku zahlédnu Čeňka, jak s mastičkou v puse zdrhá z mého dosahu. Ví totiž, že mu jí hned seberu.
 
     Jednou nějak splašil fungl novou mastičku (pro představu ta tuba je zhruba ve velikosti zubní pasty) a v tichosti se s ní zašil do pokojíčku. Když jsem ho šel jako zodpovědný otec do pokojíčku po hodině fotrování (vymyslel jsem výraz pro výkon rodičovství) v trenkách na gauči u televize zkontrolovat, bylo to pro mě velké překvapení. Celý Čeněk byl mastný. Byla popatlaná půlka zdi. Na zemi ležela úplně prázdná tuba od mastičky a Čeněk se poblil a jako velké finále i posral.

     Tím pádem jsem byl zhrozen, jelikož jsem nevěděl, jestli se třeba neotrávil. Abych celou situaci zachránil a měl vše pod kontrolou, za průběžného dávení jsem do sebe nasoukal celou novou mastičku, abych mohl na sobě pozorovat případné příznaky otravy. Nakonec jsme se ani jeden neotrávili, ale i já jsem se poblil a měl jsem, stejně jako Čeněk, i velké finále.

     V naší kuchyni existuje 365 věcí, se kterými se dá demolovat zeď včetně kuchyně i zdi samotné. Čeněk na to přišel a každý den využije minimálně jednu. Ať už třeba lžičkou hloubí do zdi tunel pro svůj připravovaný velký úprk z kuchyně do obýváku a nebo odrývá naběračkou omítku, popřípadě jen tak s drátěnkou šolichá něco v rohu, znamená to, že čerstvě vymalovaný byt začíná pomalu volat po přemalování. Já na to ale kašlu, protože to nemá cenu.
 
     Jakmile bych to přemaloval, Čeněk by to opět zničil. To nemá cenu. Spíš počkáme, až Čeněk náš byt vybydlí a potom půjdem do jiného bytu, který rovněž zničí. Čeněk je totiž jak kobylky.

     Zřejmě to je moje vina, ale naučil jsem Čeňka usínat s námi v posteli. Původně jsem chtěl být velmi důsledný a Čeněk měl usínat v pokojíčku v postýlce. Jakmile jsem ho tam v pyžamu odnášel, jevil známky chmuru, a když jsme dorazili k postýlce, začal se vztekat, zaťal mi drápy do ramen, pevně se mi zakousnul do klíční kosti a nešel sundat. Ani přivolaná Nataša, která ho ze mě páčila předem připravenou tyčí, nepochodila a Čeněk se prostě nedal ode mě odlepit. Když už se však malého nespavce podařilo ode mě odtrhnout a uložit ho do postýlky, ihned vstal a s řevem se snažil z postýlky vylézt.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]