O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BOLAVĚJŠÍ VZPOMÍNKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 prosinec 2014
Když jste tak vzpomínali na "trhání mandlí" ať nosních či krčních, tak jsem si vzpomněla na vlastní otřesné zážitky. Krční mi byly odejmuty na Bulovce, a to až ve velmi dospělých dvaadvaceti. Bylo to fakt fuj. Těsně přede mnou na kolečkové židli vyváželi z ordinace  omdlelého mladého chlápka. Hezkej, tak něco po třicítce. Nojo, chlapi moc nesnesou. Ještě si pamatuju, že to byl prý pilot.

 

 

 

 

 

 

      Podruhé to bylo s pětiletou Lenkou, kterou musely držet tři silné sestry, doktorovi prokousla takový ten kovový návlek na prst. Potřetí s asi šestiletým Robertem. Ten se nechal panem doktorem ukecat - nebo spíš on ukecal pana doktora? Každopádně, vycházel z ordinace velice hrdinně a vítězoslavně, v ruce balík obrázků a pak doma dostal zmrzlinu.

 

     Ještě si vzpomínám, jak jsem při té poslední příležitosti zažila příšernou ostudu! Bylo to zrovna v okurkově zavařovací době, a když jsem ráno vedla Boba do nemocnice, ještě jsem si před tím koupila flašku octa, abych ji nemusela kupovat pak s bolavým synkem. V ordinaci jsem měla na klíně kabelku, síťovku, s tou flaškou v pytlíku, jsem si položila k nohám...


     Když pan doktor kluka prohlédl, zapsal, s takovým milým úsměvem na mne pohlédl, otevřel velký spodní šuplík u stolu a tu síťovku tam střelhbitě šoupnul. Bafnul Boba za packu a odkráčeli spolu k výkonu...


     Já si netroufla vůbec nic k tomu dodat.  Ale asi ještě nikdy neoperoval za láhev octa...

 

d@niela

 

 

Komentáře (6)add feed
Oh Danielko : Alena P-H
uz dlouho jsem se takhle krasne nezasmala. A umis si predstavit kdyz pak ten slovutny pan doktor kontroloval obsah sitovky?
Jo vlozit takovehle socialisticke zazitky do nejake ceske komedie...nebo spise tragikomedie? Tim nechci rict, ze dneska se podobne legrace nestavaji.
prosinec 24, 2014 03:37
Dani, díky : Aknela
takhle jsem se taky už dlouho nenasmála. Dokonalá příhoda smilies/grin.gif
prosinec 24, 2014 03:49
Tak : alka..
To se nedá vymyslet,Šlo na mě štědrovečerní smutnění,a je pryč.Taky si představuju,jak čumí. Jen doufám,že na kontrolu jste šli jinam
prosinec 24, 2014 15:53
Alko, to si piš... : d@niela
Na kontrolu jsme tady u nás na krční. Paní doktorce jsem to nakonec řekla, tak se fakt od srdce zachechtala a řekla, že on se určitě nezlobil, protože - jak všichni víte, tenkrát byli doktoři zásobováni hlavně láhvemi dobrého pití, případně bonbonierami. Takže ta jedna kyselá se v tom ztratila. Jen jestli mu došlo, jak se to asi stalo?
Mj. teď už jsou to asi jen obálky...
smilies/grin.gif
prosinec 24, 2014 16:09
Já jsem : babi
podstoupila operaci krčních mandlí až ve 21 letech a byl to hrůzný zážitek.Já totiž po každé operaci dostanu horečku.Tak mě jako zdravotnici /asi z protekce/ daly na lůžko v pokoji malých dětí.Postel byla velká dost,ale horor byl s dětičkama.To byl cirkus a já,nemohouc ani polknout,ani je překřičet.Druhý den,když primář viděl můj zbědovaný stav,kázal přestěhovat na samotku a tam jsem dalších 10 dní na Penicilinu pomalu nabírala sil.
prosinec 25, 2014 17:04
... : Mikin
Nojo, vzpominam. Za komousu byl ocet v uplne stejnych flaskach jako vino……. smilies/smiley.gif
prosinec 26, 2014 05:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]