O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 63 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 prosinec 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 63
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Jak Čeněk roste a zlepšuje své dovednosti, začínám pomalu ale jistě nabývat dojmu, že v našem bytě nemůže dlouho přežít. Jeho neustálé snahy o poškození sebe sama nabírají na síle a začínají se vymykat kontrole.


 

 

 

 

 

 

      První fázi své cesty za "zemřít mladý" zahájil Čeněk útokem na špajz. Tato původně nedobytná tvrz, která obsahuje mycí prostředky, byla dobyta jednoho pochmurného dne, kdy Čeněk tak dlouho lomcoval s klíčkem v zámku, až tento v zámku zlomil a vědom si svého vítězství, šel toto oslavit tím, že hodil mou pantofel do záchodu.

 

     Z mého pohledu bylo zlomení klíče v zámku nemilé, protože se tím pádem nešlo dostat do špajzu. Proto jsem zámek vylomil a nabyl jsem dojmu, že jsem tedy tím pádem všechno spravil a že jsem něco jako domácí kutil.

 

    Touto mou fundovanou opravou se však naskytla pro Čeňka příležitost k tomu, aby do špajzu mohl kdykoliv vniknout a ochutnat zakázané ovoce. Zakázané ovoce byl v tomto případě jar. Proto jsem šel v rámci svého kvalitně prováděného školeného rodičovství asi po hodině, kdy jsem si uvědomil, že jsem toho kluka dlouho neviděl a ani neslyším zvuk rozbíjení nádobí, zkontrolovat byt.

 

     Syna jsem nalezl hned záhy sedícího vedle otevřeného špajzu, jak vítězně třímá očividně lehce upitou láhev jaru a spokojeně bublá.

 

 X X X

 

 

     Inu, bylo potřeba s tím něco dělat. Právě z toho důvodu jsem zakoupil bezpečnostní zarážky v domnění, že tím jeho běsnění skončí. Jak jsem se mýlil. Jak bláhová byla myšlenka, že pouhý plastový šmejd  zabrání Čeňkovi v jeho počínání.

 

     Bezpečností zarážky jsem navíc pro sichr použil i na šuplíky, o které do té doby Čeněk nejevil zájem. Jakmile zjistil, že jsem se pokusil mu zabránit vniknout do těchto šuplíků, patrně si uvědomil, že ač ho doposud nikdy nezajímaly, zřejmě ukrývají něco super. Takže potom lezl Čeněk všude, kde byly zarážky.

 

     Nevím, jak si výrobce těch zarážek představuje standardní dítě a jak si myslí, že mu zabrání ve vniknutí. Čeněk prostě přišel k zarážce a tuto vyrval.

 

     A bylo.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]