O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 61 PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 listopad 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 61
Strana 2
Strana 3
 
 
 
 
 

     Každopádně dostihnutý Čeněk dostane vyčiněno (z vyčinění má akorát tak prdel) a musí jít za ručičku (což samozřejmě nejde). Většinou je ale svým sprintem unaven, takže už moc neutíká. Místo toho sbírá předměty ze země a tyto mi nosí. Začíná zlehounka a nosí taťkovi nějakou rostlinu, kterou urval vedle cesty. Když se rozkouká, začíná mi nosit žaludy nebo šutry. Následují vajgly, a jakmile mi donese psí hovno, vyhlašuju konec hry a přivazuju Čeňka opět provazem do kočárku.

     Samotné chození vedle kočárku sebou přináší řadu rizik. Čeněk odmítá přijmout zajetá pravidla silničního provozu, takže když uvidí, že jede auto, běží mu naproti a snaží se udělat humor tím, že pod něj skočí.

     I cyklisté mohou být záludní. Onehdá při naší tradiční ranní procházce si Čeněk důležitě vykračoval před kočárkem a pokyvoval směrem k nebi. Náš chodník křížil cyklostezku zrovna v místě, kde byl kolem stezky živý plot, takže celkem problematická oblast. Nějak jsem se zrovna zamyslel nad tématem, jestli se Čeněk ještě vejde do babyboxu, když jsem zahlédl přijíždějící kolo v té chvíli, kdy Čeněk přecházel přes stezku.
 
     "Ten pirát cyklostezek to nebohé dítě jistě srazí", napadlo mě. Proto jsem neváhal a řekl bych, že až hrdinsky jsem vší silou poslal kočárek směrem do kola. Cyklistu jsem samozřejmě srazil i s kolem do přilehlé škarpy: "Co to, kurva, děláš? Proč jsi mě srazil kočárkem? Člověk se snaží nasednout na kolo a nějakej ksindl ho sundá. Kdybys tady neměl dítě, tak bych ti rozbil hubu".
 
     Jak se ukázalo, tak pirát cyklostezek nejel zrovna smrtící rychlostí s úmyslem přejet Čeňka, nýbrž zrovna na kolo nasedal, což se v té rychlosti, během které se tento incident udál, nedalo postřehnout. Každopádně jsem nabyl dojmu, že cyklista si dá příště pozor, až bude zběsile na cyklostezce nasedat na kolo, a že dostal zavyučenou.

     Po cyklostezce ještě mineme park a potom už jsme konečně na zámku. Čeněk už z dálky dělá "bůů", aby upozornil, že pávi jsou nablízku. Zaparkujeme kočárek, já ho v dobré víře rozvážu a vyndám, aby se mohl podívat na pávy. Po stopadesáté se podívá na pávy, udělá jim pápá a my můžeme vyrazit stejnou cestou přes park, cyklostezku a kolem řeky domů, abychom odpoledne tuto trasu opět absolvovali. Zítra znovu a pozítří opět znovu.
 
     Budeme tudy chodit už navěky.
 
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 
Komentáře (1)add feed
Krásně popsaná "depka", : mamča
kterou si prochází spousta žen na mateřské dovolené.
Neboj, Dominiku. I když to vypadá, že tahle "blbárna" nikdy neskončí, tak uvidíš, že na tuhle dobu budeš ještě s láskou vzpomínat.
Bude hůř... smilies/grin.gif
listopad 19, 2014 16:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]