O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 60 PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 listopad 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 60
Strana 2
Strana 3
Přátelství je v životě člověka velmi důležité, proto se snažím vést Čeňka k tomu, aby měl přátel co nejvíce. Čeněk si pod pojmem přátelství však představuje drobné krádeže báboviček na pískovišti, házení písku do obličejové oblasti, šťouchání prstíkem do očí a úskočné jednání. To podle mě přátelství není.


 

 

 

 

 

 

Už to vypadalo, že to svoje první pravé přátelství Čeněk nalezl u psa pana Zikmunda, kterého jsme měli nasáčkovaného doma, protože jeho panička odjela do zahraničí najít si manžela. Tam už to přátelstvím opravdu zavánělo a Čeněk ke psovi přilnul. Naladili se spolu na společnou notu, společně si očuchávali zadky a Čeněk v zápalu přátelství žral psí granule a ožužlával kost, kterou měl pan Zikmund na hraní.

 

Přátelství však bylo celkem záhy ukončeno, aniž by Čeněk dotáhnul dovednosti jako je aport, přines, sedni, lehni nebo převal se, do zdárného konce. Panička pana Zikmunda v zahraničí nepořídila. Narazila na sňatkového podvodníka, který ji ukradl peníze a chtěl ji prodat partě arabů, takže se vrátila zpátky. Pana Zikmunda jsem velice rád předal a našel jsem tím pádem konečně kousek toho klidu. Pro Čeňka to však byla rána, jelikož přišel o přítele.

 

Ale přátelství si tu cestičku vždycky nějak najde. Do našeho domu se buď nastěhovala a nebo jsem si jí nikdy nevšiml, mladá paní s malým klukem.

 

Malý chlapec se jmenoval Radim a byl stejně starý jako Čeněk. Jejich první vzájemný kontakt byl u poštovních schránek. Zrovna jsem doloval ze schránky poslední zmuchlaný leták z Alberta, kde s velkou slávou zlevnili o tři koruny kilo hovězích oháněk, když tu zrovna procházela mladá paní s malým Radimem.

 

Čeněk zpozorněl, vyndal si z pusy zmuchlaný leták, nahodil výraz pohodáře a šel se s Radimem seznámit. Seznamování malých dětí není jako u dospělých. Je takové upřímné, rychlé a bez narážek na počasí. Seznámení proběhlo následovně:

 

 

- Čeněk přišel k Radimovi na vzdálenost zhruba dvaceti centimetrů a upřeně se mu díval do očí.

- Radim si vyndal prst z nosu a opětoval Čeňkovi pohled.

- Čeněk udělal Radimovi malá.

- Radim udělal Čeňkovi malá.

- Čeněk ukázal na strop a udělal pápá světýlku.

- Radim si strčil prst do nosu, něco z něho vyndal a nabídl to Čeňkovi.

- Čeněk dar přijal, udělal ještě jednou Radimovi malá, otočil se a se spokojeným výrazem odcházel ke mně. Cestou ještě

   udělal jednou pápá světýlku, čímž přátelství potvrdil a bylo hotovo.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]