O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 60 PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 listopad 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 60
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

Jak už to tak bývá, přátelství často prochází zkouškou a hrozí trhlina. Není překvapení, že zrníčko sváru do vztahu mezi dvěma přáteli zaseje dívka. Nejinak tomu bylo i u Čeňka s Radimem. Jednoho dopoledne se na pískovišti vyskytla totiž malá holčička.

 

Přišli jsme na pískoviště a Radim už tam standardně byl. Nebyl tam ale sám, nýbrž se pokoušel oslnit malou holku. Počínal si poměrně neobratně a amatérsky. Jedl písek a točil se do kolečka. Nevím, koho tím chtěl oslnit, ale holčička z něho urvaná nebyla. Zmateně na něj koukala a cumlala pantofel. Radim svou šanci dostal, proto se do hry zapojil Casanova Čeněk. Protřelý milovník a několikanásobný účastník rande (dvojnásobný), věděl přesně, co ženy chtějí a jak na ně.

 

Přispěchal proto k našim malým hrdličkám, marnému Radimovi vrazil do ruky lopatku a poslal ho kopat díru na opačnou stranu pískoviště. Začal před malou slečnou kroužit a pokoušel se o jakýsi pářící taneček, při kterém, jak doufal, si bude holčička v transu rvát rodidla. Během šíleného pářícího tanečku spadnul na hranu pískoviště, začal řvát a natahoval ruce mým směrem, abych ho pochoval.

 

Během toho, kdy jsem Čeňka choval a utěšoval, se holčička vydala za Radimem a okázale mu věnovala pozornost. To Čeněk nesnesl, nechal se donést zpět na pískoviště, vzal Radimovi lopatičku a začal kopat díru sám. Snažil se, co to šlo. Funěl, byl rudý v obličeji a pravděpodobně dělal, jaká to je dřina to kopání, aby na slečnu udělal dojem. Ta však pořád tíhla k Radimovi a vzájemně si vyměňovali pantofel.

 

Čeněk už nevěděl, co by udělal, tak přestal kopat, zabavil mladým milencům pantofel a oba poslal kopat díru. To samozřejmě oba milence ještě více sblížilo.

 

Čeněk byl rozpálený do ruda, pobíhal kolem pískoviště a pohazoval předměty. Přišlo mu to nespravedlivé a ponižující. Byla to velká prohra. Aby se všem pomstil a ukázal charakter, začal řvát, posadil se na zem a vztekle kopal nožičkama. Byl přesvědčen, že přátelství skončilo, protože Radim udělal podraz.

 

Patrně zasáhla vyšší moc, ale následně nastal zvrat v Čeňkův prospěch. Holčička během flirtování s Radimem začala hekat a následně zrudla a začala fňukat. Ne, neměla orgasmus. Posrala se. Maminka jí proto odnesla domů přebalit a pravděpodobně ji dala i spinkat, protože už nepřišla.

 

Radim se pokusil obnovit přátelství, proto vyvinul iniciativu a přišel za Čeňkem udělat mu malá. Ten pookřál, usmál se, vrazil Radimovi do ruky lopatku a poslal ho na pískoviště kopat díru.

 

Vše se tak vrátilo do starých kolejí a svět byl opět v pořádku.

 

 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]