O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KRKONOŠŠTÍ SEKÁČI PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 říjen 2014
Přejít na obsah
KRKONOŠŠTÍ SEKÁČI
Strana 2

V areálu Krakonošovy Muchomůrky, ve Farmaparku ve Svobodě  n. Úpou, se letos v létě uskutečnil nultý ročník Závodů v sekání kosou. S nápadem uspořadat tuto akci přišel Norbert Tippelt z Jánských Lázní. Nesmírně horké počasí letošního léta sice odradilo několik přihlašených soutěžících, přesto se nakonec závodu zúčastnilo celkem deset odvážlivců; dokonce se jich pár přihlásilo přímo z řad návštěvníků.

 


 

 

 

      Soutěžní dráha měřila 80 metrů o šířce dvou metrů. Na čas a kvalitu posekání se utkalo ve dvou partách vždy pět sekáčů. Kosu si přinesl každý závodník vlastní, ale stejně jich bylo pár připraveno navíc...

 

 

 

 

     Diváci měli také možnost vidět praktické ukázky techniky kosení, naklepávání a broušení kosy. Závod natáčely současně dva televizní štáby, a to ČT 24 a TV Prima.

 

 

 

 

      Všem zavodnikům patří velký obdiv a poklona za účast v namáhavém zápolení v úmorném vedru a věřím, že se spolu s ostatními už těší na další závody v příštím roce.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]