O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 53 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 září 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 53
Strana 2
Strana 3

 
 
 
 
 
 
     Takový já mám teď život. A to není jenom u bot. Čeněk odmítá jakoukoliv mou asistenci při jídle, oblékání a tak dále. Navíc, aby toho nebylo málo, tak se Čeněk naučil slovíčko "NE". Je docela možné, že tak úplně není schopen posoudit jeho přesný význam, neboť říká "ne" na všechno. A nebo je opravdu takový malý revolucionář, který se staví proti autoritě a libuje si v anarchii.
 
     V tandemu s jeho snahou o samostatnost je jeho "ne" smrtící kombinací na takovou rodinnou pohodu a navíc brzdí jeho rozvoj a vývoj jako takový. Vždyť na otázku, jestli bude papat, odpoví "ne". Když se zeptám, jestli bude bumbat, řekne "ne". Pokud se zeptám, jak dělá kravička, dozvím se, že "ne".
 
     Jak se dá v tady těch podmínkách pracovat?
 
 
x x x
 

     Ještě jako třešnička na dortu, je potřeba zmínit, že Čeněk má ambice dobrodruha, který má pro strach uděláno, proto rád vylézá na vše, co mu přijde vysoké. Začalo to zcela nevinně, kdy v dobrém rozmaru vylezl na židličku. To bylo v pořádku. Na židličce zpravidla chvíli okouněl a potom z ní spadnul. Pak to vzalo rychlý spád a židlička pro něj byla příliš malá. Proto začal lézt na kuchyňskou linku, kde si pustil vodu do dřezu, vyházel z něj nádobí na zem a dělal tam "cáky cáky".

     Jednou jedinkrát jsem mu důvěřoval. Potřeboval jsem na záchod a nechtělo se mi ho dávat do ohrádky, jelikož by z ní stejně vylezl (respektive by se vydrápal nahoru a pak po zádech spadnul na zem a řval by), tak jsem ho posadil na zem, dal mu na zničení bagr (Čeňkovi se nedávají hračky na hraní, ale na zničení) a jasně ho upozornil, že jdu na minutku na záchod a že má mou plnou důvěru, že zde nic neprovede. Vybídl jsem ho, ať mě nezklame. Sice mě odpověděl "ne", ale tak nějak jsem věřil, že vše bude v pořádku.

     Ani ne za minutu jsem se vrátil ze záchoda a Čeněk stál na kuchyňském stole a koukal na mě. Vůbec nemám ponětí, jak se tam dostal, ale udělal mi pápá a pak se rozeběhl a spadl ze stolu na svýho bagra, o kterého si rozsekl čelo. V panice jsem mu chtěl čelo zalepit náplastí, on mě však se slovy "ne, ne", odstrčil a začal se sápat zpět na stůl. Když jsem mu chtěl aspoň na ten stůl pomoct, tak mě plácnul po hlavě, opět řekl "ne" a vylezl tam sám.
 
     Sám taktéž znovu spadnul.
 
     Tak já nevím. Očividně už nejsem vůbec potřeba.
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 
 
Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]