O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 49 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 srpen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 49
Strana 2
 
 
 
 
 
 
Rodinná výchova
 
- Student umí říci "táta" a "máma". Tím jeho dovednosti v rodinné výchově končí, jelikož má tendence naopak rodinu rozvracet. V přidruženém předmětu "sexuální výchova" naprosto propadl, protože zcela cíleně a konstantně ruší sexuální život svých rodičů. Hodnotím nedostatečně.
 
 

Tělocvik
 
- Na hodinu tělocviku chodí student nevhodně oblečen, ušmudlán a nezřídkakdy posrán. Neumí udělat kotrmelec. Místo toho mlátí hlavou do podlahy a drze se tomu směje. Na druhou stranu vyniká v běhu, a pokud má formu, není lehké jej dostihnou. Jestliže navíc utíká z kopce, velmi pravidelně svůj běh zakončuje výstavním parakotoulem s hladkým dopadem na hlavu.
 
- Žák je hodnocen dobře.
 
 

Fyzika
 
- Student popírá fyzikální zákony a při pádu padá směrem nahoru. Archimedův zákon, kdy těleso ponořené do kapaliny je nadlehčováno vztlakovou silou, rovnající se tíze kapaliny stejného objemu jako je ponořená část tělesa, student rovněž odmítá přijmout a pokud je ponořen do kapaliny, začne se topit.
 
- Z toho důvodu hodnotím nedostatečně.
 
 

Křesťanská nauka
 
- Student není hodnocen, protože je to satan.

 
 
 
Zdravověda
 
- Nejsem si jistý, zda žák plně chápe význam tohoto předmětu. V rámci výuky si udělal bolístku na noze, kdy na sebe strhnul stolní větrák. Rána nebyla nikterak hluboká, avšak vyžadovala ošetření. Ránu jsem studentovi v rámci výuky zalepil náplastí s obrázkem veverky a nabádal ho, ať se mu to hodlá zahojit, než přijde máma z práce. Student si náplast s úsměvem odlepil z nohy a nalepil si jí na čelo.
 
- Během toho, co jsem se ho pokusil odchytit, student náplast pravděpodobně snědl a narazil hlavou do zdi. Tím pádem měl student monokl přes půl obličeje a při příchodu žákovy matky byla již oděrka na noze irelevantní a otec studenta byl tím pádem hnán k plné zodpovědnosti.
 
- Hodnotím tedy nedostatečně.
 
 

Chování
 
- Žák je drzý, odmlouvá, nepapá, dělá nepořádek, odmítá jít spinkat, často vyhrožuje formou "tytyty", leze i přes zákaz do záchodové mísy s úmyslem nabumbat se, strhává předměty z vyvýšených míst a umisťuje si je do pusy, či je cíleně ničí.
 
- Žák dostává navíc třídní důtku za zamčení svého otce na záchodě. Chování hodnotím jako nedobré.
 
 

Celkové hodnocení
 
- Za normálních okolností by žák neprospěl a já bych mu doporučil zopakování si celého ročníku, ale dát si ten roku znovu, to už by mě asi definitivně jeblo.
 
 
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 
Komentáře (1)add feed
... : bb2
jen počkej, až ti synek vystaví taky výzo :-))

Sloh - fotřik furt psal jen jak kadim, prdim, bliju a posírám se
Matematika - furt jen počítal, kolik toho naspal. Měkejš.

:-)

...jinak jako vždycky prima odpočinkové čtení, pěkně se u toho pobavím.
srpen 23, 2014 08:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]