O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 47 PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 srpen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 47
Strana 2

 
 
 
 
 
 
     Náhoda tomu chtěla (možná spíš kombinace nevyspání a sluníčka), že jsem se lehce zasnil. Když jsem se probral, načapal jsem, jak Čeněk zalévá konvičkou na dece ležící bábu i s jejím rádiem. Ta v tu ránu zapomněla, jak jí Čeněk připomíná vnoučka a dožadovala se, abych jí to rádio zaplatil. Abych předešel nedorozumění, vzal jsem Čeňka a šli jsme se utábořit jinde, zanechaje hartusící bábu daleko za mnou. Všude bylo děsně narváno, takže jsme to zapíchli až skoro na kraji areálu u velkého keře. K vodě jsme to měli dál než z domu na koupaliště, ale zase tady bylo míň lidí, které by Čeněk mohl zalít konvičkou.

      Zatímco jsem čekal, až na nás plavčík zapomene, abychom se mohli vrátit někdy do bazénu, šli jsme s Čeňkem na průzkum. Ještě jsem Čeňka namazal krémem, vysvlékl ho z plavek a nechal nahatýho, a šlo se.

     Po chvíli svižné chůze jsme narazili na maringotku, ve které byly různý automaty a taky taková ta mašinka, jak do ní hodíte mince a můžete si zkusit vytáhnout plyšáka. V herně bylo docela narváno, ale kupodivu u plyšákomatu nikdo nebyl. Inu, řekl jsem si, že budu takovej ten typ táty hrdina-kamarád, kterej kluka potěší, rozhodl jsem se, že tu desetikorunu do toho automatu hodím a Čeňkovi nějakýho toho plyšáku vytáhnu. Jakmile jsem do toho stroje naházel dvě stovky a plyšák stále v nedohlednu, byl nejvyšší čas přestat. Čeněk během mého marného boje s nevýherním automatem bezcílně chodil do kolečka a rozmachoval ručičkama.
 
      Něco i žvatlal. Kdyby uměl mluvit, tak by mi určitě řekl, že ho to tu nebaví. Najednou přestal žvatlat, a abych použil hantýrky moderních maminek, vykakuškoval se přímo doprostřed herny. Jakmile hodil na podlahu bobana, byl nejvyšší čas prostory herny diskrétně opustit a vrátit se na deku.

     Cestou zpět jsme to vzali přes brouzdálko, protože se vyměnili plavčíci a tento nás neznal. Tentokrát jsem se snažil Čeňka držet co nejdál od ostatních dětí, aby někoho neutopil. Čeněk si jen tak cákal vodou a snažil se nenamočit se do nějakého problému. Zatímco byl zaujat náročným cákáním vody, přicupitala k brouzdálku nahatá holčička s oblečenou maminkou. Holčička projevila o Čeňka zájem. Proto jsem ho vytáhl z bazénku a postavil před holčičku.
 
     On byl nahatý, ona byla nahatá, tak co by chtěl víc. Navíc to byla očividně koketa, jelikož předvedla Čeňkovi svůdně vařila myšička kašičku (není to žádná zvrácenost. Je to regulérní vařila myšička kašičku). S Čeňkem to však vůbec nic nedělalo. Znuděně se na ní podíval a šel si zase po svých do brouzdálka, kde hodlal v cákání vodou navázat, kde přestal.
 
     Co to s tím klukem je? S Natašou jsme v tomto ohledu velmi liberální a rozhodli jsme se, že ho do heterosexuality nebudeme tlačit.

    Po fiasku s holčičkou, která by si evidentně dala říct, jsme se vrátili na deku. Ten den očividně ta erotika ve vzduchu byla, jelikož se za keřem utábořil mladý pár a jejich vzájemné vášnivé dotyky svědčily o tom, že se k něčemu schyluje. Čeněk se rozhodl, že takhle teda ne, a vydal se za párem dělat kazišuka, poněvadž to on umí, to zná z domu.
 
     Slečna byla z Čeňka nadšená a hned na něj začala žvatlat. Její amant zas tak vodvařenej nebyl. Zakysle seděl a na Čeňka se tvářil nevraživě. Když jsem si pro kluka přišel a odnesl ho, mladík na mě hodil děsně vyčítavý pohled, jakože, proč mu tohle dělám, že takhle si dneska neštrejchne. Když jsme se vrátili na deku, tak jsem zaslechl zpoza keře rozhovor, kdy slečna začala básnit o dětech a kolik, že jich budou spolu mít.
 
     Mladík během monologu slečny občas zaúpěl. Tímto bych se chtěl tomu mladíkovi omluvit.

     A jelikož se Čeněk vydělal na vedlejší deku cizím lidem (nevím, kde se toho tolik v tom malém tělíčku bere), mohli jsme balit a spokojeně s dobrým pocitem jít domů. Tak jsme si to zkusili a zase někdy. Večer doma potom Čeněk zrudnul, takže vypadal jako malé rudé selátko.
 
      Celou dobu jsem ho totiž mazal místo opalovacího krému krémem proti striím, který jsem omylem přibalil. Tím pádem byl Čeněk spálený a řval. Nataša mi za trest odmítla uvařit večeři, tedy akce koupaliště slavila úspěch na všech frontách.
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 
 
 
 
Komentáře (1)add feed
... : deeres
Celou dobu jsem ho totiž mazal místo opalovacího krému krémem proti striím, který jsem omylem přibalil.
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif


srpen 18, 2014 09:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]