O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 43 PDF Tisk E-mail
Středa, 23 červenec 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 43
Strana 2
Strana 3
 
 
 
 
 
5. "Dáš si bum bum"?
 
  • Zde bych rád, aby nedošlo k omylu. Touto větou nevyzývám Čeňka k tomu, že mu dám přes hubu, ale ptám se ho, jestli si dá napít. Čeněk se posléze napije, vytrhne mi lahvičku s tekutinou, odšroubuje víčko a její obsah vyleje na zem. Pak v tý kaluži tancuje, vyválí se v ní a je spokojený. Bum bum pro mě znamená vytírání podlahy.
 
 
6. "Dáme hamu papu"
 
- Krmení Čeňka je jedna veliká honička. Pokaždé, když jdeme dávat hamu papu, Čeněk zdrhá, jelikož se mu nelíbí sezení v židličce. Ale protože má Čeněk malý nožičky a utíká asi tak rychle, jako když já po dvou hodinách spánku plameně diskutuju s Natašou na libovolné téma (tedy pomalu, nejistě a často se zadrhává), je jeho odchycení a následné umístění do židličky dílem okamžiku.
 
 
7. "Čeňku hezky spinkej"
 
  • Věta plná naděje a optimismu. Pokaždé, když ho dávám spát, je to napínavé.
 
 
 
8. "Tak už kurva chrápej"
 
  • Tato věta následuje většinou dvě až tři hodiny po větě plné naděje a optimismu "Čeňku hezky spinkej" a to pokaždé, když Čeněk hezky nespinká a místo toho stojí v postýlce a vyřvává.
 
 
9. "Tak a teď už je to tvůj problém"
 
  • Věta nabitá otcovskou láskou a porozumění pokaždé, když přijde Nataša z práce a já jí ve stavu polosmrti předávám Čeňka a odcházím vařit nebo žehlit.
 
 
10. "Takže dneska zase nic nebude?"
 
  • Klasická večerní věta těsně před tím, než jdu na dvě, tři hoďky spát. Ze setrvačnosti se pokouším u Nataši loudit sex. Pokaždé, když jsem odmítnut, mi spadne velký kámen ze srdce, jelikož bych ten sex asi už nepřežil.

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]