O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 42 PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 červenec 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 42
Strana 2
Strana 3
To, že já mám svůj deníček, je věc zřejmá. Dokonce i Čeněk má svůj malý poslintaný deníček v postýlce schovaný pod matrací. Ale onehdá vyšlo najevo, že i Nataša si vede svůj deníček. Jsme taková deníčková rodina. Nataša svůj deníček nepřiznala a v dobré víře, že jej nenajdu, ho schovává ve skříni mezi kabelkami. Nataša ale neví, že já jsem dobrák, a když není doma, tak jí prohledávám věci, abych našel něco, co by se dalo proti ní použít.
 
 
 
 
 
 
      Náhoda tomu chtěla, že jsem při svém slídění našel i její deníček. Se zálibou jsem ho celý přečetl, provedl pár poznámek a opravil jsem jí pravopis (patrně trochu neprozřetelně, protože, až si ho někdy bude pročítat a zjistí, že má ve svém textu opravené hrubky cizím rukopisem, které jsou navíc zvýrazněné červenou fixou a na konci každé kapitoly je udělené slovní známkování, pojme podezření).
 
     Taktéž stojí za zmínku, že Nataša možná i počítala s tím, že ho někdy v budoucnu objevím a proto mi v něm změnila jméno. V Natašinině deníčku se jmenuju Olda. Otázkou je, zda mě má za takovýho blbce, že nepoznám, že se jedná o mě a nebo, jestli se tady nevyskytuje osoba se jménem Olda, která mi tak trochu leze do zelí.
 
 
 
Každopádně přikládám krátký úryvek z běžného dne Nataši.
 

04:00 - Venku je ještě tma a Čeněk se na mě kouká z postýlky a něco žvatlá. Je to vtipný. Dokonce se svýmu žvatlání směje. Je to tak roztomilé. Vzbudím Oldu, ať se s ním jde pomazlit a já půjdu zase spát.

04:10 - Olda vůbec nejde vzbudit. To má z toho žehlení do dvou do rána. Kdyby místo hodinový koupele radši žehlil a trochu sebou i hodil, mohl mít o půlnoci vyžehleno a klidně by pak stihnul i vytřít chodbu.

04:20 - Čeněk už nežvatlá, ale vříská a lomcuje s postýlkou. Zkopávám Oldu z postele, ať s tím něco dělá a já můžu dál spát. Za tři hodiny jdu pracovat, tak ať se to netáhlo kouká starat o syna.

04:25 - Olda se zmateně motá po místnost a ze setrvačnosti bere do rukou žehličku. Musela jsem ho okřiknout, že teď se žehlit nebude, že je potřeba ukonejšit dítě. Je to strašný s těma chlapama. Olda nakonec odložil žehličku, dopotácel se k postýlce, usmál se a omdlel. Co je tohle za chlapa?

04:30 - Musela jsem Oldu proplesknout, aby se vzpamatoval a šel nakrmit dítě. Kvůli tomu jsem vylezla z postele a teď jsem silně rozladěná. Odcházím zpět do pelechu a ať je tady klid, jinak všichni uvidíte.

05:00 - Čeněk řve. Proč Čeněk řve? Už jsem spala. Co s ním ten Olda dělá? Ten blbec usnul v půlce zlomenej o postýlku a Čeněk tady chodí po místnosti, řve a lomí rukama. To je fakt materiál.

05:05 - Jdu nakrmit Čeňka, jelikož jsem Oldu seřvala a teď musí za trest klečet v koutě a přemýšlet, co udělal. Co si neudělám sama, to nemám. Jakmile nakrmím dítě, převezme ho Olda a já se zkusím ještě trochu prospat.

05:10 - Čeněk je nakrmenej, spokojenej, ale začal nám nějak zavánět. Je posranej. Tak na tohle já kašlu. Povolávám Oldu z kouta, ať sjedná nápravu, a já jdu spát.
 
 

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]