O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 42 PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 červenec 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 42
Strana 2
Strana 3
 

 
 
 
 

06:30 - Probouzí mě tiché naříkání, které vychází z postýlky. Čeněk hledá dudáka. Je to takové malé neštěstí. Kde je vůbec Olda? Olda usnul vkleče v koutě opřenej o zeď. On se tam fakt vrátil. Ten chlap je úplně zlomenej. Dávám Čeňkovi erární dudák z šuplíku a ten je opět spokojený. Vypadá to, že znovu usne. No nic, už spát nepůjdu. Skočím do koupelny něco se sebou udělat.

06:45 - No to je fakt pecka. Hledám krém na pleť a zjišťuju, že je rozdělanej na zemi za hajzlem a z půlky rozpatlanej po zdech. Co tady ty dva vyváděli? Olda má nakázáno, aby sem Čeňka nepouštěl. Tady je vidět, že se mu to celý bortí přímo pod rukama. Bůhví, co se doma děje, když tu nejsem. Namažu si ksicht krémem ze zdi a ještě se učešu hřebenem.

06:46 - Hřeben je poblitej. Proč?

06:55 - Má ranní seance v koupelně za účelem sebezkrášlení se pomalu ale jistě bortí. Někdo (Čeněk) mi ukousnul kus rtěnky, odličovací tampony jsem našla v nádržce od záchoda a řasenka má vyškubaný štětinky. Tak a dost. Koupím zámek a koupelnu budu ráno zamykat a odemknu jí, až přijdu. Olda bude chodit na záchod na kýbl, který mu nechám na chodbě, a zuby si bude čistit ve dřezu. Já mám jenom jedny nervy.

07:10 - Kašlu na to, to se fakt nedá. Obličej jsem si musela vyčistit hajzlpapírem a pak jsem si namazala rty indulonou, jelikož ani ten jelení lůj nemůžu najít. Bůhví, kde je mu konec. Radši vyrazím do práce.

07:30 - Domácnost je již v plném proudu. Čeněk sedí ve stoličce a zadává Oldovi různé úkoly, které když nesplní, potrestá ho řevem. Rozloučím se s Čeňkem a Oldou a odcházím. Jakmile za sebou zabouchnu dveře, ozve se z bytu pronikavý řev. Čeněk si uvědomil, že máma odešla a on zkejsnul doma s tátou. Přiznám se, že pokaždé, když odcházím, mívám obavy, zda až přijdu, najdu je oba živé.

09:30 - V práci nuda. Už hodinu hraju solitaire a ještě jsem ani jednou nevyhrála. Je čas na kontrolní telefonát domů. Mám podezření, že Olda šoupnul Čeňka do ohrádky a nijak ho nerozvíjí. To nesmím dopustit.

10:00 - Tak jsem dotelefonovala s Oldou. Dušoval se, že Čeněk není v ohrádce. Prý mu zpívá a Čeněk je velmi soustředěný. Vzhledem k tomu, že v pozadí byl slyšet řev očividně nerozvíjejícího se Čeňka a tlumený zvuk televize, kterou toho blbce Oldu nenapadlo aspoň během hovoru ztišit, je jasné, že žádné zpívání neprobíhá.

12:30 - Už mi z toho solitairu hrabe. Je čas na další kontrolní telefonát, jestli se Čeněk rozvíjí.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]