O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OPILÁ ROZLÚČKA SE ZÁKLADKOU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 červen 2014
Poslední den, poslední okamžiky. Přišel pátek a s ním konec a loučení. Nejprve jsme předvedli program, který jsme měli nachystaný a nakonec programu se četl proslov (naše rozloučení) a pak se pustila poslední písnička. Řeknu to takhle, věděla jsem že budu brečet, ale že budu tolik brečet a tak dlouho, to jsem opravdu nečekala.

 

 

 

 

 

 

     Začala jsem už u proslovu a skončila až na obědě. Takže i během předávání vysvědčení, odchodu ze třídy a všeho kolem.

     Když jsme začali odcházet, šlo nás pár na zmrzku a pak já s V. jsem šla dom pro věci a převlíct se a pak hurá nachystat rozlučák. Nejprve jsme šly ještě do obchodu koupit něco na jídlo. Nejlepší byl nákup těch 50ti rohlíků a 2 chlebů, no a stejně se to nesnědlo. A pak už na chatu.  Pár nás tam bylo už od půl 12, ale většina začala chodit až tak kolem třetí.

    No a tak se začalo pít. No brzo, no. Ale začalo to pouhou vodkou s džusem a kofolou s rumem. Ale pak jsem já a J. smíchaly šťávu, vodku, rum, kofolu, džus - možná ještě něco - a šly si sednout dozaděj od ostatních. Pily jsme a pily, a pak polily mravence a začaly se bavit o tom, že by byla sranda, kdybysme se opily. Dopily jsme tu první dávku a šly jsme si udělat něco novýho. Bylo to zase něco jinýho a zase nějakej mix a myslím, že už tam byla i becherovka lemond.

      Zase jsme si šly sednout bokem, na mravence - tak jsme tomu pak říkaly - a pily jsme dál. No a pak už jak jsme šly zpátky za ostatníma, to už jsme byly trošku opilý. A tak jsme si řekly: "Jo dáme pauzu". Pauza to moc nebyla, protože nám P. nalil. Řekl, že je to trošička vodky a hodně šťávy, ale ono to bylo přesně naopak. No tak z nás měl potom výtlem a my jsme spadly z postele. No a tak jsme se šly projít. Asi hodinu jsme jenom tak chodily a střízlivěly. Pak jsme se vrátily, a už jako pohoda, a tak jsme si začaly dělat nový mixy a chodit na mravence.

      To už přibyl i Jelzin a Fernet citrus. Opily jsme se znovu. Začaly jsme se tam válet venku po karimatce a pak zase trošku padaly. Byla jsem už v pohodě, ale kluci si to nemysleli a začali mě zkoušet. Musela jsem jim říct adresu, ale úplně celou. Tak jsem jim řekla, že bydlím na Planetě zemi a že je třetí od slunce. Pak prej ať jim řeknu násobilku sedmi. Tak jsem začala. 0, 7, 21, 35 a oni: "nezapomněla si náhodou na 14? a já: "ne, na 28." Pak tam někdo za náma přišel do takovýho domečku a já prej, oni mě tady zkouší ze zeměpisu.

      Ale jako jinak jsem byla už dávno střízlivá.. Tak jsem šla s J. zase pít na mravence a tak jsme tam spolu brečely, že jsme od rozlučáku čekaly víc, a že ted jsou všichni rozhádaní a je to úplně na nic. No a tak jsme asi hodinu brečely. No pak už moc nevím. J. někam zmizela a já jsem tam tak sama seděla. A pořád za mnou někdo chodil.

      Pak přišel večer, nebo to už možná byl, no a kolem jedenácté měl odejít R. Tak si do jednoho pokoje volal postupně všechny holky. On totiž nebývá moc s klukama, jenom s náma, ale jako není teplej, to kdybyste si mysleli, fakt ne. Tak to jsme taky obrečely, a pak už se mezitím opila V. Tak jsme s J. zase začaly pít a měly jsme svoje pití schovaný a nikdo o tom nevěděl. Vzaly jsme si to, a dopily.

      No a z toho večera si právě moc nepamatuju. Pořád jsem někde chodila, no chodila, spíš padala. Taky jsem spadla na žebříku, sekla se mezi těma šprušlema a narazila si... No, víte co. Pořád za náma chodily kluci. A pořád jsem za každým chodila a říkala jim, že jsem si narazila pi*u a že mě bolí. A pak mi J. zase někam zmizela a já šla do kuchyně a začala jsem jest sýr a zapíjet ho vodkou. A to jsem v sobě zrovna měla rum s mlíkem. Ostatní ze třídy hráli flašku.

     Když jsme se konečně dostali do postele, muselo už být celkem dost hodin. Leželi jsme na posteli pro 2 a bylo nás tam 6. Ráno mi řekli, že jsem se zvedla, ale zase sjela zpátky.. Bylo mi to celkem jedno, a taky jsem tak strašně divně ležela. Když jsme ráno, celkem brzo, vylezli z postele (jenom nás 6), šli jsme dolů a tam chrápali ostatní, co nemuseli dom.

       No taky jsem se dozvěděla hodně věcí, co jsem si nepamatovala. Prej jsem řekla: " Já jsem tak nadržená, že bych ošukala i D." Přitom to bych nikdy v životě neudělala, ten je hnusnej. Nepamatuju si to, ale jsem na sebe aspoň pyšná za to, že jsem odmítla, i když jsem byla tak nalitá. No už ani nevím, co se všechno dělo, ale bylo to vážně moc, a pořád z toho chytáme výtlemy.

      Vzpomínat na ten večer budu hodně. Bylo to super. Užila jsem si to, a teď už začaly prázdniny.

 

(autentický zápis od jedné budoucí středoškolačky)

 

 

 

Komentáře (7)add feed
Opilé děti : Šárina
konec školního roku byl dost průser, za poslední týden měli strážníci několik případů, kdy museli řešit i namol opilé žáky základních škol, to ostatně psali ve všech novinách.
červen 30, 2014 22:49
... : KATE5
No, u nás při páteční kontrole nachytali na 25 opilých dětí. Nejmladšímu bylo 13. Ono jich bylo víc, ale podařilo se jim včas utýct. A to jsou samí záklaďáci!
červen 30, 2014 23:19
koukám, že tady nejsou žádný komentáře. : KATE5
Asi je to v pořádku, když se náctiletý ožírají.

červenec 01, 2014 13:53
v rocer 1979 : moira2
jsme si take koupili nejaky alcohol na rozloucenou se zakladkou. Uz si tedy nepamatuji presne prubeh vecirku, snad nebyl tak divoky. A dnes, po 35 letech, vsichni normalni pracujici.... nevidela bych to tak cerne.......
červenec 01, 2014 15:11
aha : Kamila
kates ty ses prvne napila az v osmnacti? pak gratuluji. a ne, nemyslim si, ze by dnesni mladez byla v tomhle horsi, nez jsme byli my. aspon u nas doma je to tak nejak podobne. dokonce u nas vidim rozdil v tom, ze po synovi nijak vyrazne nejdu, takze mu to neni vzacne, je mu to dost fuk a tuhle mi drzel prednasku o tom, ze nechape, co na tom piti spoluzaci videj smilies/grin.gif
červenec 01, 2014 20:30
tak vona kate5 : mura1
hlavně dneska vstávala zadkem napřed. páč všechny sprdla, že absencí komentářů schvalují alkoholismus mládeže. asi že chyběla, když se ve škole probírala logika.
červenec 01, 2014 22:04
muro, :-) : toulavej
problém v týhle zemi je to, že se amerikanizuje v nepodstatných věcech a ty podstatný věci z Ameriky nepřebírá. Takže se zavádí zákaz pití alkoholu na veřejnosti, kontrolují se mladiství na alkohol, jakoby to byl nějaký velký problém společnosti, preventivně se kontrolují papíry řidičům, měří se rychlost na nepodstatných místech, kontroluje se přecházení chodců po přechodech nebo lékárničky a žárovky, ale o věci podstatnější se nikdo nezajímá.
Nás v šesté třídě vyvezl třídní autobusem na školní výlet do pralesa Boubína, na začátku jsme si každý kluk koupil ve stánku PNS dvě deci litrové lahvičky Stocku nebo becherovky či něčeho podobného a každý se sám vydal do pralesa. Nevím, jestli cesta trvala půl hodiny nebo hodinu nebo víc, protože když jsem vyšel z pralesa na parkoviště, byl jsem dost opilý :-), takže jsem se jenom smál a nemohl se z kopce zastavit. Ostatní spolužáci na tom byli podobně. Každý další školní výlet probíhala ochutnávka alkoholu a vždycky to všichni přežili.

U nás ve vsi se třeba každý, než šel do školy, musel naučit kouřit, aby to neřekl na ty starší :-). Takže jsem kouřil od šesti let. Ze školy jsme šli polní cestou asi půl hodiny a za tu dobu jsme museli každý vykouřit celou krabičku Partizánek, tj. 10 ks :-), aby je náhodou doma u nás nenašli. A nebo půl krabičky Lípy, těch bylo myslím 20 - ty jsme si rozdělili, byli jsme čtyři vrstevníci. Nebylo to samozřejmě každý den, tak jednou za týden, čtrnáct dní, podle ušetřených peněz. Asi tak 35 let nekouřím :-), myslím, že ani opilec se ze mě nestal.
červenec 02, 2014 14:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]