O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 38 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 červen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 38
Strana 2
Strana 3

 
 
 
 
 
 
 
 
      Následoval narozeninový dort a sfouknutí svíčky. Nataša položila na stůl před oslavence dort se zapálenou svíčkou. Čeněk nejdříve se zaujetím sledoval svíčku a vykazoval tendence uchopit její plamen. Raději jsem proto rychle svíčku sfouknul, aby se nespálil, a to bylo zřejmě špatně. Čeněk, vědom si toho, že přišel o plamen, začal řvát a dožadoval se návratu požáru.
 
      On totiž Čeněk nemá rád změny, a když si zvykne, že něco je, a ono to v zápětí není, je z toho nervózní a domáhá se uvedení věcí do původního stavu. Jakmile jsem slavnostně sfouknutou svíčku opět zapálil, Čeněk se začal usmívat a svět byl už v pořádku. Proto v poklidu mohl plamen konečně uchopit. Poté, co uchopil plamen a začal řvát, byl čas jet na pohotovost, jelikož si popálil dlaň. Konec párty.
 
     Zatímco Nataša připravovala Čeňka na cestu na pohotovost, já jsem vyháněl rozbujařelé hosty z bytu. Slavnostní nálada již nebyla tolik slavnostní. Vzduchem létala slova typu skandál nebo blamáž a Natašin strejda, kterému se podařilo nějak propašovat z auta do našeho bytu, mě dokonce se šroubovákem v ruce zval ven, že si to tam vyřídíme jako chlapi. Teta z venkova, která nám tím pádem nestihla vyžrat ledničku, vyřvávala, že to tak nenechá a při odchodu mi šlohla pantofle, které jsem měl před dveřmi.
 
     Nakonec jsem všechny účastníky párty dostal z bytu a my mohli jet s malým oslavencem na pohotovost. Naštěstí to nebylo nic vážného a dostali jsme na to mastičku. Po návratu domů jsem objevil chudáka babičku, jak pokorně stále sedí na záchodové míse a čeká, až jí někdo přinese sklenku šampaňského.

     Tolik tedy k oslavě. Čeněk zakončil svůj první rok ve velkém stylu a s velkou pompou vstoupil do svého druhého roku. Co říci závěrem? Byl to velmi divoký rok a očividně mě čeká ještě dalších sedmnáct (víc naštěstí ne, jelikož v osmnácti jde Čeněk z domu) a vyhlídky proto nejsou příliš slastné.
 
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]