O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 38 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 červen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 38
Strana 2
Strana 3
 
 
 
 
 
 

     Poté, co se mi podařilo udělat z bytu na přání Nataši kýčovitě přiteplený kutloch plný barevných balónků, obrázků jednorožců a koťátek, třpytek rozptýlených po zdech a zavěšených papírových řetězů (pouhý jeden další papírový řetěz, který bych musel slepit, chyběl k tomu, abych vedle zavěšených barevných papírových řetězů visel ze stropu na oprátce já s blaženým výrazem slastného konce), mohla párty roku propuknout. Před barákem už se začínaly tvořit kolony aut plných gratulantů a účastníků mejdanu, tedy byl nejvyšší čas připravit malého oslavence na velkou událost.

    Nataša specielně pro tuto příležitost koupila malou košili a malé sáčko, aby Čeněk taky vypadal dostatečně slavnostně a hlavně, aby sekal. Malý sekáč Čeněk však nesdílel s Natašou její entusiasmus pro šik oblečení, a proto během převlékání urval z malé košile všechny knoflíky. Ještě, že jsem zde já. Já mám totiž za ušima. Košili jsem na Čeňkovi oblepil průhlednou izolepou a bylo hotovo. Žádné knoflíky třeba nebyly.
 
     Na izolepou zalepenou košili jsem Čeňkovi oblékl sáčko a i malého motýlka jsem mu připnul. Malý džentlmen, jak vyšitý. Následně si malý džentlmen malé sáčko poblil a motýlka snědl, takže šel zpátky do méně slavnostního bodýčka s medvídkama a bylo po imidž.

     Jako první gratulanti přišli naši. Jako tradičně otec vběhl do bytu s kamerou a zběsile natáčel. Moje máma říkala, že nemohl dospat a těšil se, jak zase bude natáčet Čeňka na kameru. Dokonce prý celou noc ležel v posteli a natáčel strop, aby se nažhavil a prověřil své kameramanské schopnosti. Přiznám se, že otec byl v transu a vypadal, že vůbec nepatří do tohoto světa. Posadil Čeňka na zem a sám si vlezl do koše na prádlo, ze kterého natáčel. Podle jeho slov je tak více maskovaný a podaří se mu zachytit přirozenější záběry, jelikož lidé si ho ani nevšimnou a budou se chovat, jako by tu nebyl.
 
     Inu, nevím, jestli dospělý chlap s kamerou narvaný v koši na prádlo bude působit na lidi, jako by tu nebyl a nikdo si ho nebude všímat, obzvlášť, když mu z koše na prádlo čouhá půlka těla a přitom kňučí patrně bolestí, ale já tomu nerozumím. Asi po pěti minutách zběsilého natáčení došla v kameře baterka. Zřejmě proto, že s ní otec celou noc natáčel strop.
 
    Je to neštěstí. Otec proto okamžitě spěchá z bytu ven a zuřivě shání po baráku u sousedů kameru na půjčení. Když neuspěje, vybíhá do ulic se stejným záměrem. Tolik tedy k účasti mého otce na oslavě, jelikož ho nikdo až do večera už neviděl.


     Nakonec dorazili všichni pozvaní a mohlo se začít. S počtem účastníků jsme lehce zaváhali a naše malá garsonka doslova praskala ve švech. Drtivá většina gratulantů musela stát, jelikož vše, na co se dalo sednout, bylo obsazeno. Moje babička, která je chabrus na nohy, se chystala si sednout na televizi, což jsem jí rozmluvil a důstojně jí usadil do koupelny na záchodovou mísu. Po organizační stránce to vypadalo z mé strany na jeden velký propadák .

    Když všichni zaujali svá místa (někdo stál v rohu, někdo byl na balkóně a Natašin strejda dokonce sledoval oslavu online přes notebook venku z auta, jelikož se do bytu už nevešel), mohla propuknout konečně párty v plné síle. Čeněk seděl uprostřed místnosti v malé židličce za malým stolečkem a tvářit se důležitě. Byl si vědom toho, že všichni jsou tu kvůli němu a že on je ústřední postavou.
 
     Vyžadoval stoprocentní pozornost, a pokud si ho někdo nevšímal, byl zuřivý a dotyčného pokáral hlasitým řevem.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]