O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 39 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 červenec 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 39
Strana 2
 
 
 
 

   
       Po úspěchu s krmením zvířátek jsme se šli podívat na páva v kleci. Podle Čeňka dělá páv "bů" a tak nějak je to zvíře, které stojí za to mu uškodit. Na kleci byl obří nápis "Nešahejte přes mříže na páva, hrozí ztráta prstů", tedy pravidla byla jasná. Čeněk přispěchal ke kleci a začal páva šťouchat do oka. Ten byl naprosto konsternován. Je zjevné, že tato drzost ho natolik rozhodila, že se nezmůže na nic. "Nechte toho páva na pokoji", zařval z dálky farmář Vojta a opět výhružně pozvednul vidle. Tady to dneska neskončí dobře.

     Za pávem byl ještě výběh s hranostajem, který tam nebyl, a tím s velkou slávou končí veškeré zvířecí exponáty farmy.  Docela slabota. Uběhlo dvacet minut a my už všechno viděli. Čeněk se ve volném prostoru točil do kolečka a dělal "bů". Jako jo, byl spokojený, ale za padesát korun, který jsem vypláznul, jsem si představoval větší zážitek. Podle programu, který jsem obdržel u vstupu, probíhá v poledne drezůra hus a ve čtyři odpoledne má farmář Vojta autorské čtení své sbírky básní. Je devět ráno a celá tahle farma je ubohá.
 
      Zpátky do volného výběhu zvířat se mi moc nechce. Čeněk by si tam osedlal kozu a farmář Vojta by mě proklál vidlemi, které si demonstrativně opodál brousí. Šli jsme tedy na louku, kde se Čeněk trochu proběhne a kde nepoškodí žádné zvíře. Čeněk chvilku pobíhal po trávě, načež začal sbírat sedmikrásky a tyto jíst. Nechal jsem Čeňka na louce v klidu se pást a sám jsem si alespoň vyřídil pár telefonátů (všechny byly s Natašou, která sondovala, jestli se dítě rozvíjí a jestli s ním cvičím, jak dělají zvířátka).

     Během hovoru jsem pozoroval Čeňka, kterého začaly nudit sedmikrásky a štrádoval si to napříč polem k jakési ohradě, kterou podlezl, klekl si a cosi tam začal dělat. Položil jsem Nataše telefon a rozběhl se to dítě zkontrolovat. Na místě jsem zjistil, že Čeněk spokojeně pojídá nějakou divnou žlutobílou kytku. Kristova noho. Určitě je jedovatá. Tak a je to. Čeněk se otráví, umře a Nataša mě zmlátí a dostanu zaracha. Hrůza pomyslet.
 
     Vůbec jsem neměl ponětí, co to je za kytku. Bylo jich tu spousty. Najednou jsem dostal spásný nápad. Taktéž jich několik sním a potom budu na sobě pozorovat příznaky. Když mi například ochrne noha a nebo začnu ztrácet zrak, pojedeme oba s Čeňkem do nemocnice. Ten plán je neprůstřelný.

     Poklekl jsem vedle Čeňka a začal jsem pojídat kytky jednu za druhou. Už jsem jich snědl tak kilo a zrovna sem se dostával do rauše, když tu vidím, jak k nám běží farmář Vojta s vidlema nad hlavou a celý uřícený křičí: "To si už děláte prdel? Proč mi žerete narcisky? Proč proboha? Já si je tady pěstuju na kšeft. Vezměte toho svýho spratka a vypadněte z mý farmy. Ať už vás tady nevidím!"

 
x x x
 
 
     Odjíždíme z tohodle vidlákova. Tohle já nemám zapotřebí. Oba dva s Čeňkem jsme mnohem větší, než celá tahle ubohá farma. Cestou domu jsem se z těch narcisek poblil a Čeněk spokojeně usnul v sedačce.
 
      Krásný výlet to byl. Kam asi pojedeme příště?

 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 
Komentáře (1)add feed
teda dominiku, : mura1
jdi vrátit školný, narcisy se kreslí pravidelně každý jaro od kašičky do devítky smilies/cheesy.gif a jedovatý trochu jsou
červenec 04, 2014 08:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]