O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 37 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 červen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 37
Strana 2
 
 
 
 

      Fundovaný odborník radí jak vzteklej. V první řadě je potřeba si uvědomit, zda je dítě na nočník připraveno. Jelikož má stále Čeněk nočník na hlavě, chodí po místnosti a tleská, jeho připravenost je více než zjevná. Je nejvyšší čas. Fundovaný odborník taktéž radí, že je vhodné dítěti systematicky předvést, k čemu se nočník používá. Tuto radu fundovaného odborníka odmítám akceptovat. Do nočníku to dělat nebudu. To si pak může zkusit Nataša, až přijde z práce. Já mám zatím stále svou hrdost.

      Fundovaný odborník taktéž píše, že dítě by si mělo umět samo říci, že chce na nočník. Zeptal jsem se tedy Čeňka, jestli nepotřebuje náhodou na záchod. Čeněk si sundal nočník z hlavy, usmál se a hodil ho po mně. Tady si nejsem zcela jistý, co konkrétně Čeněk odpověděl, ale dejme tomu, že si o to řeknul. Fundovaný odborník jistě přimhouří oko.

     Podle Fundovaného odborníka je důležité v počátcích zachytit moment, kdy se dítě chystá udělat hrůzu do plenek a toto dítě rychle posadit na nočník. Pozná se to prý podle toho, že dítě lehce zrudne, podřepne si a je soustředěné. Postavil jsem tedy Čeňka před sebe v dychtivém očekávání, kdy lehce zrudne, podřepne si a bude soustředěný. Čeněk očividně nevěděl, proč na něj upínám takovou pozornost a byl zmatený. Chvíli na mě ukazoval, načež si sednul a začal si dělat "vařila myšička kašičku".
 
      Po nějaké době jsem začínal být lehce nervózní, protože Čeněk ne a ne zrudnout. Sice funěl, ale on při "vařila myšička kašičku" funí pořád, jelikož je to velmi náročný úkon, kde se klade důraz na detail. Když asi po osmdesáté vařila myšička kašičce začal Čeněk zasmrádat, bylo jasné, že se posral. Tak to jsem nezachytil. To se fundovanému odborníkovi nepovedlo, toto.

      Další pokusy byly s podobnými střídavými úspěchy. Čeněk nikdy nerudne ani není soustředěný, proto jeho usazování na nočník je spíše náhodné a namátkové. Prostě, když mám pocit, že Čeněk už dlouho nebyl na nočníku, tak ho tam posadím. Na nočníku posléze většinou řve, jelikož se mu tam nelíbí, ale hodný taťka ho tam drží násilím. Takhle si podle mě k nočníku vybuduje hezký vztah. Když se ho bude bát.
 
      Pouze jednou se zatím poštěstilo, že během sezení na nočníku začal čůrat. To přestal řvát a byl překvapený. Okamžitě uchopil tryskajícího pinďu a začal kropit okolí. Moc se mu to líbilo. Dokonce se mi vytrhnul a pobíhal nahatý a čůrající po místnosti a všude tryskal. Znesvětil i Pana Pandu. Krásný zážitek. Když dočůral, tak byl smutný a chtěl tryskat znovu, avšak už mu to nešlo. Byl potom takový odměřený.

      Prostě a jednoduše Čeněk nočník neovládá a ovládat nebude. Fundovaný odborník mi může vlézt na záda i s jeho fundovanýma radama, který jsou k ničemu. Čeňkovi přidělám kolem pasu na provázkách kus mokrýho hadru a nechám ho nahatýho tento hadr tahat po zemi za sebou. Když z Čeňka něco vypadne, popřípadě vyteče nějaká tekutina, setře to sám tímto hadrem. Bude to fungovat na bázi rolby.
 
      A bude pokoj.
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 
 
 
 
 
Komentáře (2)add feed
... : deeres
Fundovaná rada zní: "Nechat první nočník Čendovi jako klobouk, koupit další a snad se zadaří!" smilies/grin.gif
červen 24, 2014 10:01
... : bb2
bude to fungovat na bázi rolby... :-)))
červen 24, 2014 11:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]