O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 35 PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 červen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 35
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Hezké, hebké a báječné zprávy jsou kořením života. Jedna taková hezká, hebká a báječná zpráva přišla onehdá nikým nezvána. Nataša mi oznámila, že odjíždí na pět dnů do zahraničí na služební cestu. Obvyklý a běžný otec na rodičovské dovolené by se po obdržení této zprávy na místě složil a rozbrečel. Já jsem však lepší. Jsem zocelený a nezničitelný.

 
 
 
 
 
 
     Já jsem se vztyčenou hlavou odešel do koupelny a vyzvracel se do umyvadla. Pokusil jsem si taktéž demonstrativně pořezat zápěstí žiletkou, avšak žiletku jsem nenašel, tedy jsem se o to pokusil holicím strojkem. To však nikam nevedlo, tak jsem se aspoň na truc opařil vařící vodou z kohoutku. Tak, a máš to, Natašo. Mám opařený předloktí horkou vodou a možná se mi i udělá puchýř (spíš ale ne).

     Má ubohá snaha vzbudit u Nataši soucit, a tím ji přimět, aby nikam nejela, slavila kolosální neúspěch. Nataša pojede a prý dokonce, pokud s tím budu dělat nadále takový ciráty, tak se nevrátí. Nevím, nakolik byla výhružka brána vážně, ale raději jsem neriskoval. Demonstrativní opaření horkou vodou jsem již nadále provozoval velmi diskrétně a v tichosti spíš jen tak pro radost.

     A pak to přišlo. Nataša se sbalila a na pět dnů opustila mě i Čeňka. Teď už to je jenom na mě. Než Nataša odjela, dostal jsem jasné instrukce. Vynést smetí, vytřít chodbu a nezabít dítě. Pokud se tedy Čeněk například udusí piškotem, ale bude vytřeno a smetí bude vyneseno, plním plán na víc než šedesát pět procent, což není neúspěch. Je potřeba vidět tu skleničku z půlky plnou. Takže zhluboka se nadechnout a jde se na to:
 
 
Den první
 
     Nataša odsvištěla pozdě v noci, což jsem ani nepostřehl, takže se budím do krásného rána zcela sám v posteli. Abych byl lehce konkrétnější, tak jsem vzbuzen Čeňkem do krásného rána ještě za tmy. Vstávání za tmy člověka povzbudí a obzvlášť, pokud je tma ještě další tři hodiny. Nicméně i přesto mě obklopila vlna optimismu a nadšení. Uvědomil jsem si, že pět dní nemám dozor, takže nemusím dřít.
 
     Kdybych zašel úplně na dřeň, tak pět dnů nemusím uklízet, mýt nádobí a dokonce nemusím ani přebalovat Čeňka. Všechno to pak doženu poslední den, než se Nataša vrátí. Je to prima.

     Pln radosti začínám tančit po místnosti. V závěsu za mnou tančí Čeněk, který je očividně překvapen mým optimismem. Za celý svůj život mě neviděl veselého, nýbrž konstantně ztrhaného a před kolapsem. První den si opravdu užíváme. Celé dopoledne jsme s Čeňkem jak v transu tančili a veselili se. Čeněk je v tomto ohledu velmi vděčný parťák, jelikož udělá, co budu chtít. Jsem totiž silnější. Když budu chtít, aby tančil, tak bude tančit a bude šťastný a basta.
 
     Po odpoledním tanci následovalo hodování. Vyplundroval jsem celou ledničku a Čeňkovi jsem dopřál asi litr polévky.

     Po obědě byl čas jít na procházku. Až nyní jsem si uvědomil, že v rohu místnosti vůbec nevidím kočárek. Kočárek je totiž složený v kufru auta a s autem je Nataša na služební cestě. Krásná práce. Aspoň nemusíme jít ven a můžeme opět doma tančit.
 
      Večer znovu vyplundrujeme ledničku a jdeme spát. Nejlepší na tom je, že nemusím mýt nádobí ani nic podobnýho.
 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]