O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 35 PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 červen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 35
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
 
 
 
 
 
 
Den pátý
 
     Tak a je to tu. Dnes přijede Nataša. Nemám ponětí, kdy přijede, ale bylo by potřeba tak hoďku před jejím příjezdem začít s úklidem. Pevně doufám, že přiveze jídlo, potažmo, že bude najedená, jelikož doma nic nemáme. Ke snídani jsem mladýmu šlohnul trochu Sunaru a je to fakt nechutná věc. Dal jsem si dvě hrsti a pak jsem se začal dávit. Navíc mi to úplně lepilo pusu a špatně se mi dýchalo. Nejsem si jistý, jestli tato potrava je vhodná pro malé děti.
 
     Šoupnul jsem Čeňka do klece a pomalu se chystal na úklid. Domácnost není příliš vábná. Všude bordel, špinavý prádlo poházený po nábytku, nádobí neumytý, v kuchyni poletují mouchy a jsem přesvědčen, že nám tu po bytě pobíhá mýval. Zrovna jsem se nadechoval k velkým činům, když tu v zámku zacinkaly klíče a dveře se rozletěly. Nataša.
 
     Ještě ne. Ještě je moc brzo. Kristova noho.
 
     Nataša vnikla do bytu a přísným pohledem vše zkontrolovala. Hned z první její zrak spočinul na upoceném a ušmudlaném Čeňkovi, který rotoval v kleci, smrděl a měl olezlý obličej. To varovně zdvihla ukazováček a mírným poklusem si to namířila ke mně. Naštěstí cestou zakopla o hradbu z posraných bodýček, které byly pohozeny na zemi. Tím jsem získal trochu času. Bohužel sem získaný čas nevyužil k tomu, že bych uniknul oknem ven a zmizel v temných uličkách. Místo toho jsem stál, čuměl a koktal.

     Prostě a jednoduše to nebyl zřejmě návrat, jaký si Nataša představovala. Čeňka mi zabavila, vzala ho do koupelny, kde ho hodinu dávala do kupy. Mě zavřela do kuchyně, kde jsem musel umýt nádobí a přemýšlet o tom, co jsem udělal. Tak jako tak z toho kápnul týden bez sexu a dostal jsem zaracha.
 
 
     A co jsem si z toho všeho vzal? Když Nataša někam odjede, je maximálně důležité zjistit, kdy přijede, jinak z toho budou akorát problémy.
 
 
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : Sandra.
tenhle díl se fakt povedlsmilies/smiley.gif
Akorát tě chci fotříku upozornit na to, že malé děti v autobusech neplatí, zatímco objemná zavazadla ano- tak jen aby sis dal bacha, až budeš revizorovi vysvětlovat, že je Čeněk kufr:-)
červen 17, 2014 09:18
... : deeres
Takhle to dopadne, když se mužský pravidelně nedozoruje. smilies/grin.gif
červen 17, 2014 12:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]