O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 33 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 červen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 33
Strana 2
 
 
 
 
 
 

     S Natašou máme docela nevyrovnanou bilanci 10:1. Jedná se o zranění, bolístky či bebíčka, které si Čeněk přihodil, když jsme ho měli na starosti anebo mu byli na blízku. Pro mě to začalo celkem slibně, jelikož první Čeňkovo zranění slavila Nataša. Položila Čeňka na postel a šla mu pro tepláčky, když tu se Čeněk překulil a spadnul na zem. Krásná práce. A bodík byl v kapse. Nicméně následně šla Nataša do trháku a skóre obrátila. První mé škobrtnutí byla aféra "topení". Čeněk se postavil, chytil se topení a podíval se na mě. Já jsem se na oplátku podíval na něj, aniž bych něco očekával. Čeněk najednou nahodil smutný výraz, začal fňukat, posléze brečet a záhy hurónský řvát.
 
     Čuměl jsem na něj se zaujetím a přemýšlel, co má ten kluk za lubem, když tu přispěchala Nataša a Čeňka od topení odtrhla. Měl úplně rudou dlaň. Z nějakého důvodu mě nenapadlo, že je topení teplé. Nejsem v tom ale sám, jelikož to nenapadlo ani Čeňka, a proto se ho nepustil, ani když se mu z dlaně kouřilo. Po této nepříjemnosti s topením jsem ještě Čeňka pustil při dělání letadýlka, zasedl ho, šlápnul na něj, upustil ve vaně, polil lákem od okurek a několikrát s ním upadnul (jelikož spím denně tak dvě hodiny, tak často a samovolně upadávám). Člověk se ani nenaděje a skóre narůstá.
 
     Zajímalo by mě, jestli se tímto tempem Čeněk dožije dospělosti.

     Podle Nataši mám taktéž nedostatky v oblékání. Jedná se o sladění Čeňkova autfitu. Do tohodle moc nevidím a nerad bych se pouštěl na tenký led, ale s Natašou nemůžu souhlasit. Můj cit pro sladění oblečení je patrný a talent, ten bezesporu mám. Ať si Nataša říká, co chce, tak k zelenýmu bodýčku s modrou kytičkou a takovým divným létajícím medvídkem s křídlama a konvičkou (takovej méďa na LSD) patří hnědý tepláčky s šedým šrafováním. Navíc, když dostane ještě zelenou čepičku s anténkou, tak je pak děsnej nabíječ. Dále potom ke žlutý poblitý mikince patří hnědý poblitý punčocháče a když si navíc poblije i ponožky s berouškou, tak ty k tomu patřej taky. To si ale Nataša vysvětlit nenechá a dělá děsně důležitou a hlavně znalou módy.

     Coby pravá hausfrau se vším všudy mám taktéž vedle dítěte nastarost domácnost. Ač na poli domácích prací slavím kolosální úspěchy, sem tam se chybička vloudí a ojedinělé zaškobrtnutí nastat může. Během mé krutovlády v domácnosti máme již třetí žehličku (první jsem uvařil, druhou zkratoval), druhou pračku (nevím, co se stalo s tou první. Prostě nechtěla přestat prát), navrtal jsem sporák vrtačkou (dělal jsem v kuchyni poličku na koření a vypůjčená vrtačka na baterku byla nad mé síly, takže jsem jí nezvládl a sjel asi dva metry po zdi) a přišli jsme o třetinu oblečení, které vzal vítr z balkonu. Při věšení jsem ho zapomněl připevnit kolíčkama. Na druhou stranu docela dobře vytírám podlahu a mytí nádobí dávám i se zavřenýma očima, takže se to tak nějak všechno vyrovná. Jo a ještě dobře vařím lečo a buřty na pivu, čímž si myslím, že jsem se dostal do kladných hodnot.

     Myslím, že je jasně vidět, že ač k tomu nejsem geneticky předurčen, tak domácnost i dítě zvládám na sto deset procent. Není třeba falešné skromnosti. Ano, drobné chybičky budou vždycky, ale důležitý je výsledek. Výsledek je jasný a zřejmý, a tedy aby šel každý večer Čeněk spát živý se všemi končetinami a aby náš byt nevyhořel nebo neexplodoval.
 
     Je to sice řehole dávat si tyto cíle každý den znovu a znovu, ale pouze malý člověk má malé cíle.
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 
 
 
Komentáře (2)add feed
Dominiku, : deeres
ač nejsi geneticky uzpůsoben, válíš!

Protože většinou je to takto:
Mnozí muži by i odešli z domu, jen kdyby si uměli pobalit.

Moderní léky jsou hotový zázrak.
Díky nim se žena se zápalem plic může postarat o muže s rýmou.

Když vaří muži, je to mimořádně záslužná činnost.
Když vaří ženy, je to běžná domácí práce.

Muž si po příchodu ze zahrady vždy umývá ruce.
Zablátí umývadlo, mýdlo i ručník.
Je to důkaz toho, jak usilovně pracoval celé dopoledne.

Mužská vášeň ke všelijakým mašinkám rozhodně nezahrnuje pračku.

Která jsou tři slovíčka, co muž nikdy nevysloví?
"Já to udělám".

Před svatbou je muž schopný složit ti k nohám celý život, po svatbě není
ochotný ani složit přečtené noviny.

Muži jsou jako puchýře.
Ukážou se, až když je práce hotová. smilies/grin.gif
červen 10, 2014 11:30
nádhera, jako vždycky : bb2
navrtal jsem sporák vrtačkou (dělal jsem v kuchyni poličku na koření a vypůjčená vrtačka na baterku byla nad mé síly, takže jsem jí nezvládl a sjel asi dva metry po zdi) a přišli jsme o třetinu oblečení, které vzal vítr z balkonu. Při věšení jsem ho zapomněl připevnit kolíčkama


:-))
červen 11, 2014 10:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]