O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZPRÁVA O YUKONSKÉM ŠKOLNÍM VÝLETU PDF Tisk E-mail
Středa, 28 květen 2014
Přejít na obsah
ZPRÁVA O YUKONSKÉM ŠKOLNÍM VÝLETU
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Už po druhé tento měsíc jsem vyrazil ráno do práce společně s manželkou. V krásné moderní škole Roberta Service jsem převzal od sekretářky klíče od autobusu, provedl patřičnou prohlídku všech bezpečnostních systémů (autobus například nenastartuje, když jsou zamčené nouzové východy) a předjel před školní budovu.Brzy se dostavila moje žena Joanne se svou asistentkou Melissou a patnácti druháky.

 

 

 

 

 


     Děti byly nadšené, což dávaly najevo mohutným řevem. Snažil jsem se je uklidnit krátkým projevem do mikrofonu, předstíraje, že jsem kapitán letadla. „Good morning, ladies and gentlemen, this is your captain speaking..." A poručil jsem jim zapnout bezpečnostní pásy. Některé dětičky poslechly, a dokonce volaly „Yes, captain Mikin“, některým musela pomoci Joanne a Melissa.

 

 

 

 

 třída "druháků"

 

 

     Vyjeli jsme z Dawson City po Klondike Hwy. a po čtyřiceti kilometrech odbočili přes úzký most na Dempster Hwy. Po té jsme se, po asi osmi kilometrech, dostali na North Fork Road a po několika minutách jízdy přes další most do cíle naší cesty - indiánského campu, zvaného R 22, který patří místnímu kmeni (národu) Tr’ondek Hwech’in.

 

 

 

 

 

 

     Tábor leží v malebném místě na břehu řeky North Klondike, a tento týden se v něm konalo něco jako den otevřených dveří za účelem ukázky tradičního způsobu vydělávání kůží.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]