O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 30 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 květen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 30
Strana 2

Od doby, co jsem prozřetelně a takřka vizionářsky vymyslel, že budu z Natašinina odsátého mateřského mléka stloukat máslo a toto posléze prodávat na kšeft, jsem dlouho nedostal žádný nápad, který by povznesl naši rodinu a který by se slučoval s mou vizí sebe samého jakožto otce, co se stará a ví, jak na to. Změna nastala až jednoho dne, kdy jsem sebe a Čeňka přihlásil na kurz cvičení s dětmi.

 

 

 

 

     Tento můj nápad měl u Nataši dokonce větší ohlas než ten s tím máslem (tehdy mě zcela zpátečnicky a beze smyslu pro byznys nazvala vyšinutým úchylem a odmítla mi mateřské mléko vydat. Musel jsem jí ho tedy tajně odsávat, když spala. Mléka bylo málo a tak nějak celkově ten nápad s máslem vyšuměl do ztracena).

 

      Celý kolosální nápad s cvičením s dětmi nevzniknul spontánně a ani nebyl tak úplně z mé hlavy. Po bezesné noci, během které Čeněk odmítal spát a radši hulákal a prokousl mi takovou tu blánu mezi prsty (děsná prdel to byla, Čeněk se mohl smíchy potrhat, jak jsem pištěl, pobíhal po pokoji a krvácel), a po krásném dopoledni, kdy Čeněk s dětským kladívkem důležitě chodil po bytě a rozbíjel věci, zatímco já jsem stále zastavoval krvácení z blány mezi prsty, jsme se šli po bědě projít.

 

      Byla to taková ta příjemná rodinná chvilka, kdy Čeněk v kočárku řval jak tur, snažil se hystericky slézt z kočárku, zatímco já jsem hledal nějaký hezký rodinný příkrý sráz, ze kterého kočárek i s Čeňkem pošlu, a začnu znovu na novém místě. Lepším místě. Když tu mě zaujal leták z nedalekého fitness centra, kde nabízeli cvičení s dětmi. To byl najednou úplný zvrat v mém uvažování.

 

     Hned jsem si představoval, jak silný tandem otce se synem ovládne celou posilovnu. Jak Čeněk bude drtit malinkatý činky a honit se svým tátou bicepsy. Naučím ho, jak uzvednout na benč strašně moc kilo a jak podvádět u sklapovaček. Nabyl jsem tedy zcela oprávněného dojmu, že cvičení s dětmi nás s Čeňkem ještě více stmelí. Čeněk bude král fitness a možná i malý kulturista.

 

      Neváhal jsem tedy ani minutu, a telefonicky nás objednal hned na další týden. Když přišel s Čeňkem náš čas, čas fitness králů a kulturistů, byl jsem připraven. Zabalil jsem nám oběma iontový nápoj (Čeněk měl Sunar. Ale měl ho v děsně přísný lahvi od iontového nápoje). Já jsem místo iontového nápoje měl vodu z vodovodu (jsme chudý), ale taky jsem ho měl v děsně přísný lahvi od iontového nápoje.

 

      Čeňka jsem oblékl do fitness kraťasů a dostal fitness tílko, aby mohl sekat a ukazovat bicáky. Navíc měl malý fitness král a kulturista na hlavě značkovou čelenku a potítko na ruce. No, co si budeme nalhávat, vypadal děsně frajersky a drsňácky. Těsně před odchodem se malý fittnes král a kulturista posral. Jednalo se o několikavrstvý fitness průser, takže tolik k drsňáckému a frajerskému autfitu, který leťel rovnou do koše na prádlo. Dokonce si během přebalování poblil čelenku (nevím, jak to dokázal), takže jediným tichým svědkem jeho dřívějšího fitness autfitu bylo potítko, které již stihnul notně osoplit. Nedá se nic dělat. Není čas něco vymýšlet. Dostává bodýčko, tepláky a vyrážíme.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]