O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 26 PDF Tisk E-mail
Pátek, 09 květen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 26
Strana 2
Na přelomu roku je děsně moderní bilancovat, vyhodnocovat, dělat závěry a vyvozovat. Já nic takového dělat nebudu. Já hledím do budoucna. Co bylo, to bylo. Předešlý rok byl plný těhotenství, ranních nevolností, poledních nevolností, odpoledních nevolností i večerních, či nočních nevolností.
 
 
 
 
     Byl to rok porodů, malých Čeňků, malých posraných Čeňků, přebalených Čeňků, opětovně ihned po přebalení posraných Čeňků.
 
    Byl to především rok nevyspání, ponocování a spánkových poruch. Jestli jsem za předešlý rok naspal dohromady deset hodin, je to hodně. Od nového roku očekávám velké změny. Čeněk jistě začne mluvit a do roka odjede studovat do zahraničí a nebo ho s Natašou dáme na vojenskou školu (nemám ponětí, jestli taková škola existuje. Pokud ne, tak ho pošlem rovnou někam do války), tam si s ním poradí. Mým cílem je v následujícím roce spát. Možná prospím celý rok, to si ještě promyslím. Spíš ale ne. Pravděpodobně budu spát ještě míň. A nebo nebudu spát vůbec. To až pak jak pan Čeněk rozhodne.

     V rámci konce roku a začátku roku nového je taktéž v kurzu dávat si různá předsevzetí. Nejvíc frčí přestat kouřit, začít hubnout, naučit se hrát na hoboj nebo začít tancovat lambádu. Jsou to taková hezká zbožná přání, která začínají prvním lednem a končí většinou nejpozději do šestého ledna téhož roku. Je to milé. Mé předsevzetí je jasné. Budu víc spát.
 
     Natašinino předsevzetí, že bude víc v práci a domů bude chodit jenom přespat, je taktéž velmi hezké a inspirující. Co ale Čeněk a jeho předsevzetí? Zde existují dvě verze Čeňkova předsevzetí. První verzi předsevzetí má ode mě a tu druhou verzi vymyslel sám. Je na zvážení, která verze bude nakonec aplikována a zdali nebude třeba hledat mezi jednotlivými verzemi různé průniky a kompromisy.
 
 
 
Čeňkova předsevzetí podle táty:
 
- Od Nového roku budu víc spinkat. Jak víc? Budu spinkat pořád.

- Od Nového roku budu chodit na nočník. Nemám ponětí, co to je nočník, ani co znamená, že na něj budu chodit, ale táta to chce, tak to udělám.

- Od Nového roku začnu mluvit a sám od sebe dobrovolně odjedu studovat do zahraničí. A nebo půjdu studovat vojenskou školu. Pokud nic takového, jako je vojenská škola neexistuje, pojedu s úsměvem na rtech do války.

- Od Nového roku si budu hrát velmi tiše a polykat budu pouze předměty, které táta předem schválí a tyto označí svým razítkem.

- Od Nového roku si najdu práci a budu vydělávat peníze, aby táta mohl být doma a spát.

- Od Nového roku přijímám systém třech výstrah. Pakliže provedu něco nepatřičného, táta mi dá výstrahu. Pokud nasbírám tři výstrahy, vrátím se dobrovolně bez protestů na dobu jednoho týdne mamce zpět do dělohy. Pokud s tímto mamka nebude souhlasit (táta si není jistý, bojí se jí zeptat), náhradním trestem bude umístění do babyboxu.

- Od Nového roku přestanu ničit zařízení bytu a jiné věci a naopak začnu věci vyrábět.

- Od Nového roku budu hodný, nebudu vyžadovat ničí pozornost a stanu se samostatným.

Tolik k předsevzetí, která bych si pro Čeňka přál já, a pojďme se podívat na předsevzetí, která si vymyslel sám Čeněk.
 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]