O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 23 PDF Tisk E-mail
Středa, 30 duben 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 23
Strana 2
Jednou za čas se nám podaří udat Čeňka přes noc babičkám a to je pak doma velká sláva a mocná párty. S frkačkou v puse, párty čepičkou na hlavě v dešti fáborků a konfet doma vyžehlím prádlo a pak jdeme s Natašou brzo spát. Nicméně samotnou předávku dítěte provází vždy stejný jev. Ačkoliv moje i Natašinina máma jsou protřelé rodičky, mnohé již zapomněly.

 

 

 

 

       Navíc dnešní děti už nejsou, co to bývalo. K dnešním dětem se musí přistupovat mnohem zodpovědněji a hlavně dnešní děti toho méně vydrží. Již mě nebavilo pořád dokola dávat babičkám instrukce, jak mají s Čeňkem zacházet, proto jsem toto vyřešil prostým manuálem, který jsem oběma babičkám předal, a tím jsem odboural průvodní proslov během odevzdání dítěte.

 

 

Následuje návod na použití dítěte:

 

 

  • Dobrý den. Právě se stáváte přechodným vlastníkem dítěte. Před samotným převzetím si umyjte ruce mýdlem a vyhubte v bytě (domě) veškeré škůdce.

 

  • Jakmile dítě obdržíte, proveďte ihned jeho namátkovou kontrolu. Pakliže jste převzali dítě poškozené, mrtvé nebo bez hlavičky, neprodleně tuto závadu oznamte rodičům dítěte. Na pozdější reklamace nebude brát zřetel.

 

  • Pokud dítě nepoznáváte (vykazuje jiné poznávací rysy, než jste byli zvyklí z minula), oznamte neprodleně rodičům dítěte, že vám dali cizí dítě. Pakliže nepoznáváte ani rodiče dítěte, je zde vysoká pravděpodobnost, že se jedná o úplně cizí osoby a došlo zde k omylu. V tom případě cizí osoby vykažte i s dítětem z vašeho domu.

 

  • Jestliže dítě, které jste převzali, poznáváte (lze použít i kontrolu podle fotografie, pokud jí máte) a toto dítě vykazuje známky života, je vše v pořádku. Pošlete rodiče dítěte domů a zbavte dítě přebytečného oblečení.

 

  • Nyní je to celé na vás. Zkontrolujte úroveň posrání dítěte (podle známé Hirscherovy stupnice posrání od 1 do 10, kdy 1 znamená mírný náznak brzkého posrání až po 10 tedy apokalyptické prosrání biblických rozměrů) a podle zdravého úsudku posuďte, zda je třeba dítě přebalit či rovnou spálit.

 

  • Během přebalování buďte optimisté a snažte se přenést na dítě veselou náladu. Povídejte si s ním, zpívejte na něj a švitořte. Přebalování provádějte výhradně na přebalovacím pultu nebo předem vytipovaném místě. Nejprve dítěti sundejte starou plenu, navlhčeným ubrouskem ošetřete postižená místa a až po té mu navlečte plenu novou. Pokud během přebalování dítěti utrhnete nožičku, volejte neprodleně asistenční linku.

 

  • Nyní máte před sebou přebalené dítě. Čas, který zbývá do dalšího přebalení, nelze určit, proto provádějte průběžně čichové kontroly. Přebalené dítě je třeba nyní nakrmit. Pokud jste žena a tvoří se vám v ňadrech mateřské mléko, raději toto na dítě neaplikujte a dítěti dejte přesnídávku či Sunar. Pokud jste muž a tvoří se vám v ňadrech mateřské mléko, navštivte v brzké době svého lékaře.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]