O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 17 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 31 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 17
Strana 2
Zatímco otcové jsou rodiče spíše samotářští, svůj těžký úděl nesou sami, s okolím se nestýkají, dítě drží v ústraní a nikde se s ním příliš nechlubí, matky jsou pravý opak. Matky mají tendence shlukovat se do hejn, tlup či rovnou stád, kde si navzájem notují, navzájem si chválí své děti,


 
 
 
 nechávají je kolovat k očichání a prohmatání,  pořádají různé kratší výlety a dětské hry, soutěží, čí dítě je hezčí a které toho umí víc, chlubí se, jaké mají děti už pašácké trávení a mnohé na tyto sešlosti přinášejí k pochlubení se použité pleny na okouknutí a ty zkušenější matky posléze přinášejí použité pleny k hromadné degustaci.
 
     Takové seskupení šílených matek pod vlivem hormonů a nevyspání nemá daleko k sektě.
 
     Nataša nebyla jiná. I ona se stala členkou stáda pošahaných matek s dětmi. Každou sobotu se scházely vždy u jedné z nich v bytě, kde prováděly rituály a věštily z kuřecích střívek, načež posadily děti do kočárků a vyrazily spolu s nimi terorizovat okolí. Čeněk se pokaždé z těchto srazů vracel vynervovaný, nedůvěřivý a trpěl na průjmy.

     S tímto seskupením jsem odmítal mít cokoliv společného a kdykoliv byla Nataša na řadě s hoštěním u nás v bytě, sbalil jsem se a neprodleně byt opustil a domů se vrátil, až zde bylo bezpečno.

     Bohužel však jednu děsivou sobotu musela jet Nataša na školení, a co čert nechtěl, zrovna byla na řadě s úvodním programem u nás v bytě. Podle jejího názoru se nedalo nic dělat a matky s dětmi jsem musel pohostit já a následně se zapojit s Čeňkem do programu. Napadlo mě, že bych se tomu mohl vyhnout, kdybych se zabil v autě, ale Nataša tuto mou lest prokoukla a schovala mi klíčky. Pokusil jsem se tedy onemocnět, ale ani to se mi nepodařilo. Den před akcí jsem alespoň spolykal ložiska z jízdního kola, avšak bez většího poškození. Je to škoda.

 
     V sobotu to tedy propuklo.
 
    Čeněk ve zlé předtuše celou noc řval a ráno strachy překousnul kabel k monitoru dechu. Po obědě se u nás začaly scházet matky s dětmi a na mě bylo je přivítat. Vytušil jsem, že se ode mě očekává klasická zajetá hláška: "jé to je ale hezké miminko", načež bych podle tradic měl zajet hlouběji a získávat další informace jako jsou například, jak je miminko staré, jak se jmenuje a podobně. S křečovitým úsměvem jsem s velkým úsilím předstíral, jak mě ty jejich fagani děsně zajímají a jak jsou super. Sešlo se nás u nás doma celkem pět dospělých a pět dětí. Nutno podotknout, že jsme byli velmi silná sestava.

     První, kdo přišel, byla paní Štěpánka s malým Pavlíkem. Paní Štěpánka vystudovala kadeřnickou školu, ale, co je zajímavé (podle ní to bylo zajímavé, mně to bylo naprosto šumák), že se živí jako pedikérka (nemám tušení, co to je, ale podle googlu něco s haksnama). Malý Pavlík šilhal, ale přesto jsem paní Štěpánce řekl, že je velmi hezký, načež se paní Štěpánka usmála a dala mi sušenku.

     Další členkou naší úderné party byla padesátiletá slečna Irma s malým Honzíkem. Paní Irma je profesorka genderových studií na univerzitě. Je to zapřísáhlá stará panna a feministka, která se v padesáti nechala uměle oplodnit, aby si nemusela kupovat na stáří jezevčíka. Slečna Irma si očividně na nic nehraje, a aby byla rozeznatelná od muže, nechala si udělat melír na bradce. Slečna Irma přišla v tričku s nápisem: "muži jsou debil" a žádnou sušenku mi nedala, pouze mě proťala pohrdavým pohledem. Na paní Irmu jsem raději nepromluvil a směrem k malému Honzíkovi jsem pouze soustrastně pokynul hlavou.
 
 

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]